Átadták az InStyle Style Award 2019 díjakat

Forrás: Red Lemon Media -
Pávó Réka Nanushka Cinthya Dictator Sándor Szandra díj InStyle Awards ByeAlex Dobó Ági díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt buliztak a divatvilág meghatározó alakjai az InStyle Style Award 2019 díjátadón. A magazin ötödik alkalommal, hat kategóriában díjazta hazánk legstílusosabb szereplőit, köztük hírességeket, influencereket és divattervezőket. A zártkörű partin díjat nyert Mádai Vivien, Balsai Móni, Döbrösi Laura, Pávó Réka, ByeAlex és a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra is.

Csütörtök este az Ötkertben jelentek meg a hazai divatvilág képviselői, akik az InStyle magazin ikonikusnak számító Style Award díjátadó gáláján ünnepeltek. A nagyszabású rendezvényen hat kategóriában hirdettek győztest közel 30 ezer szavazat alapján.

ByeAlexet választották a legstílusosabbnak Forrás: Red Lemon Media

Az idei kampányban két új kategóriában is voksolhatott a közönség. A magazin egyik kiemelten fontos témája a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ennek jegyében indult el a Legmotiválóbb ökotudatos híresség kategória, amelyben a legtöbb szavazatot Döbrösi Laura kapta. A zöld ügyek mellett olyan erős nőkre is leadhatták voksukat az olvasók, akik karrierjükkel, tapasztalataikkal igazi példaképnek számítanak. A Leginspirálóbb power woman kategória első helyezettjének járó díjat Pávó Réka vehette át, aki betegségének és gyógyulásának történetével ad erőt másoknak.

Puskás Peti is a gálán bulizott Forrás: Red Lemon Média

A hazai fashionélet ikonjai között a Legkedveltebb divattervező kategóriában hirdettek győztest, aki a tavalyi év után ismét Sándor Szandra, a Nanushka divattervezője lett. A divat női képviselői mellett a Legstílusosabb férfi díja is gazdára talált, ByeAlex lett az elmúlt év legjobban öltözött férfi híressége a közönség szavazatai alapján.

Mádai Vivien csodásan festett Forrás: Red Lemon Media

A legkedveltebb InStyle sztár és a Legkreatívabb online véleményvezér kategóriákban hazánk leginspirálóbb és legmeghatározóbb női hírességeire és influencereire lehetett szavazni. Az előbbit a Jászai Mari-díjas színésznő, Balsai Móni, utóbbit pedig a népszerű műsorvezető, Mádai Vivien nyerte.
Az est házigazdája Nagy Réka és Gömöri András Máté volt, a jelölteken kívül pedig a gálán bulizott még többek között Cinthya Dictator, Dobó Ági, Farkas Franciska, Kárpáti Rebeka, Nyári Dia, Szegedi Kata, Lábas Viki, Vasvári Vivien, Benedek Tibor és Závodi Marcel is.

20 év után a lányával tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-20-ev-utan-a-lanyaval-ter-vissza-a-kepernyore-rokusfalvy-pal.htmlLányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-verebes-istvan-elarulta-miert-nem-ment-el-koos-janos-temetesere.htmlVerebes István nem kísérte el utolsó útjára a 81 évesen elhunyt Koós Jánost. Elárulta, miért nem vett részt a temetésen. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-bereczki-zoltan-azt-mondja-nem-mindig-tudott-tanulni-a-hibakbol.htmlA Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész. TV + Sztárok--Állítólag Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a fiatal lány gerincsérvéthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-allitolag-zambo-jimmy-zeneje-gyogyitotta-meg-a-fiatal-lany-gerincservet.htmlAzt állítja egy fiatal lány, hogy Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a gerincsérvét. Zámbó Krisztián azt mondta, sok hasonló történetet hallott már. TV + SztárokOrigoAda döntött: Németországba költözik a vőlegényéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ada-dontott-nemetorszagba-koltozik-volegenyehez.htmlAda elárulta, Németországba költözik a vőlegényéhez. TV + SztárokOrigoMészáros Dórát folyton letiltja az Instagram az erotikus képei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-meszaros-dorat-folyton-letiltja-az-instagram-erotikus-kepei-miatt.htmlFolyton törlődik Mászáros Dóra Instagram-oldala: szerinte a rosszakarói jelentik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.