Kapás Boglárka szexi sportoló Szilágyi Liliána Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka tóth ivett csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportolókról általában a teljesítményük jut az eszünkbe, és az, mennyit dolgoznak azért, hogy elérjék céljaikat. Ám nemcsak teljesítményükben, hanem szépségükben is tündökölnek például az összeállításunkba bekerült, gyönyörű magyar sportolónők.

Keményen dolgoznak, edzenek azért, hogy a dobogó tetejére állhassanak, ám nemcsak a sportteljesítményük figyelemre méltó, hanem a szépségük is. Amellett, hogy gyerekek, fiatal sportolók példaképei a most következő magyar sportolónők, a férfiak is megfordulnak utánuk az utcán. A teljesség igénye nélkül összeszedtünk 5 sportolónőt, akik modellként is megállnák a helyüket a kamerák előtt.

Jakabos Zsuzsanna

Igéző szemeivel néz le a dobogóról Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszónő. A közösségi oldalára is gyakran tölt fel olyan fotót, amelyen rajongói láthatják, mit csinál, amikor nem a medencében van. Hosszú haja és csodás alakja megbabonázza a férfiakat.

Tóth Ivett

A mindössze 20 éves Tóth Ivett már négyszeres felnőtt magyar bajnok műkorcsolyázó. Az Instagram-oldalán általában a sporttal kapcsolatos fotókat oszt meg, de sugárzó mosolya és bájos arca is bizonyára sok követőt szerzett már neki.

Szilágyi Liliána

Vadítóan szexi, vagány, tehetséges – ez mind illik Szilágyi Liliánára. Az ifjúsági olimpiai bajnok úszónő Instagram-oldalát több mint 20 ezren követik. Az úszással és a hétköznapokkal kapcsolatos fotók között pedig megbújik egy-egy szexi darab is.

Kapás Boglárka

Igen, tényleg kissé sok úszó került az összeállításunkba, de mégsem hagyhatjuk ki Kapás Boglárkát, aki természetes kisugárzásával, szépségével és vitathatatlan sportteljesítményével több mint 57 ezer követőt szerzett magának az Instagramon. Öröm nézegetni a képeit.

Hosszú Katinka

A legtöbben csak Iron Ladyként emlegetik Hosszú Katinkát. Ám még egy ilyen kemény becenévvel is lehet valaki gyönyörű és nőies. Hosszú, hullámos hajával, csillogó tekintetével elbűvöli férfi rajongóit. Estélyi ruhában is egyre gyakrabban láthatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.