körömápolás manikűr körömfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan látványos, mégis könnyen elkészíthető tavaszi manikűröket hoztunk, amelyeknek kezdőként is bátran nekiállhatsz. A sikerélmény garantált! 
  • A körömlakkot csakis ápolt, manikűrözött körmökre érdemes felvinni. Azaz legyen szépen kiigazított a körömágy, legyenek szépen formázva a körmök, és legyen polírozva, hogy egyenletes alapot kapjunk a festéshez.
  • Ezek után jöhet egy alaplakk. Amellett, hogy erre szépen tudod rétegezni a lakkot, hiszen jó tapadást biztosít, erősíti is a körmöket.
  • A következő lépés az alapszín felvitele, amelynek meg kell száradnia a következő réteg felvitele előtt.
  • A különböző minták megrajzolásához általában legalább egy-két pontozó, illetve néhány vékonyabb ecset kell. A következő 5 tavaszi mintához a lakkokon kívül mindössze egy fogpiszkálóra van szükség, így anélkül is próbálkozhatsz vele, hogy bármiféle eszközbe beruháznál. A videó alapján pontról pontra el tudod készíteni a manikűrt.
  • Már az is jól mutat, ha egy mintát csak egy-egy ujjadra festesz fel, a többi körömre pedig az alapszínt viszed fel.
  • Minden körömfestést fedőlakkal kell fixálni. Ez elmaradhatatlan lépés. Nemcsak tartósabbá teszi a festést, de sokkal szebb is lesz a végeredmény.
Még mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokathttp://www.life.hu/trend/20190311-meg-mindig-hodit-a-mubor-mutatjuk-a-legtrendibb-darabokat.htmlA műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát! TrendOrigoHeti trendjelentés: a 60 éves Sharon Stone a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/trend/20190308-heti-trendjelentes-szerepel-benne-sharon-stone-julianne-moore-cate-blanchett.htmlA héten izgalmas pillanatokban volt részünk a vörös szőnyegen: álomszép outfitek, de óriási csalódások is voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! TrendOrigoBemutatták Karl Lagerfeld utolsó kollekcióját: sírtak a modellek a Chanel kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20190306-bemutattak-karl-lagerfeld-utolso-kollekciojat-amit-a-chanelnek-keszitett.htmlKarl Lagerfeld halálával nemcsak egy legenda távozott az élők sorából, de a Chanel divatház életében is lezárult egy igencsak termékeny és fantasztikus korszak. A párizsi divathét keretein belül bemutatták a 2019/2020 őszi-téli kollekciót, az utolsót, amit Lagerfeld tervezett a Chanelnek. Trend--Kicserepesedik az ajkad a rúzstól? Így kerülheted el!http://www.life.hu/trend/20190228-kicserepesedik-az-ajkad-a-ruzstol-igy-keruld-el.htmlAz egyik legzavaróbb és amatőr sminkbaki, amikor a szépen sminkelt arcodat tönreteszi a rúzs alatt kicserepesedett ajkak látványa. Szerencsére ez azonban könnyen elkerülhető, csak egy kis odafigyelésre van szükség. TrendOrigoVictoria Beckham legcikibb és legdögösebb frizurái az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190227-victoria-beckham-legcikibb-es-legdogosebb-frizurai-az-elmult-evtizedekbol.htmlA 44 éves Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként vált híressé, később mint David Beckham feleségéről hallhattunk róla sokat, mígnem divattervezővé avanzsált. Az egykori Posh Spice-nak nemcsak az életútja alakult változatosan, de a külseje, a stílusa is rengeteget változott, különös tekintettel a hajára. Most megmutatjuk, melyek voltak Victoria Beckham legcikibb és legmenőbb frizurái az elmúlt évtizedekben. TrendOrigoEttől ilyen szép Lady Gaga smink nélküli arca: kiderült az Instagramra posztolt kép titkahttp://www.life.hu/trend/20190304-ettol-ilyen-szep-lady-gaga-smink-nelkuli-arca.htmlAz Oscar-gálát követően másról sem szóltak a beszámolók, mint Lady Gaga és Bradley Cooper duettjéről, a feltételezett eltitkolt románcukról, illetve az énekesnő megjelenéséről. Ez utóbbi része volt a 141 éves gyémánt nyakék, amelyet legutóbb Audrey Hepburn viselt, de az Oscar-gála másnapján posztolt Instagram-fotó is, amelyen Gaga smink nélkül látható – és gyönyörű! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.