5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétről

Fashion Week New York-i divathét szépségtrend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek.
  • Geometrikus tusvonal

A geometrikus tusvonal már tavaly is megjelent egyes divatbemutatókon, idén pedig újra itt van, ezúttal Marina Moscone show-ján köszönt vissza. A sminkmester, Gucci Westman éles vonalakkal keretezte a szemet, a végeredmény pedig drámai hatású smink lett, ami épp annyira punkos, mint amennyire kleopátrás.

Drámai hatást értek el a geometrikus tusvonallal Forrás: Instagram/farahomidi
  • Statement fonások

A statement ékszerek után itt vannak a statement fonások is. A statement nagyjából annyit tesz, hogy rendkívül látványos, az outfitben az egyik leghangsúlyosabb elem. A szivárvány színeiben pompázó fonatot Nicole Miller modellje viselte.

Nicole Miller modellje rendkívül látványos fonatot viselt Forrás: Getty Images for NYFW: The Shows/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
  • Kristályos ragyogás

Több divatbemutatón is visszaköszönt az erőteljes csillogás a modellek sminkjében, a legszélsőségesebben azonban Christian Siriano show-ján. Erin Parsons sminkmester úgy álmodta meg, hogy a Swarovski kristályok ugyanúgy a smink részét képezzék, akár az alapozó vagy a szemfesték.

A kristályos ragyogás visszaköszönt a modellek sminkjében is Forrás: Instagram/erinparsonsmakeup
  • Aszimmetrikus frufru

Tomo Koizumi bemutatóján olyan hangsúlyos ruhákat mutattak be, amelyekben könnyedén elvesztek volna a modellek. De mégsem így történt, ugyanis extrém külsőt kaptak az aszimmetrikus frufru által.

Az aszimmetrikus frufru által extrém külsőt kaptak a modellek Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Steven Ferdman
  • Smink helyett arcfestés

Egy újabb trend, ami valójában csak a kifutón állja meg a helyét, de inspirációként is beválik. Isamaya Ffrench neve már ismerős lehet a divatrajongóknak, ő az a brit sminkmester, aki Rihanna tetovált hatású, hajszálvékony szemöldökét megálmodta a szeptemberi Vogue címlapjára. Isamaya ezúttal az Eckhaus Latta show-jára készült nagy dobással, mégpedig egy vízfesték hatású, maszkszerű sminkkel.

A smink helyetti arcfestés valójában csak a kifutón állja meg a helyét Forrás: Instagram/isamayaffrench
  • Látványos körmök

Ezúttal a körmök is nagy hangsúlyt kaptak New Yorkban. Mei Kawajiri az Adeam show-jára készítette el ezeket a gyöngyökkel díszített, gél lakkozású körmöket. Csodásak!

Gyöngyökkel díszített, gél lakkozású körmök Forrás: Getty Images for NYFW: The Shows/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.