Dögös göndör fürtökkel hódít Tücsi – Fotó

Tücsi frizura göndör haj haj Aryee Claudia Dedei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolc hónapos terhes Tücsi új frizurát villantott a közösségi oldalán.

Tücsi mindig is nagyon csinos volt, és úgy tűnik, a kismamaság még jobban megszépítette. Ráadásul most még a frizuráján is változtatott, immár nem kivasalva hordja csodás hajkoronáját, hanem meghagyja annak természetes göndörségét.

Friss fotóján csak úgy sugárzik, remekül áll rajta a zöld színű ruha is.

Story Gála 2019: Cseke Katinka férfias ruhában jelent meghttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-cseke-katinka-ferfias-ruhaban-jelent-meg.htmlCseke Katinka nem estélyiben ment a Story Gálára: férfiasan öltözött. TrendOrigoGrammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--Koroknyai Virág az édesanyja által varrt ruhában jelent meg a Story Gálán – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190211-koroknyai-virag-edesanyja-altal-varrt-ruhaban-jelent-meg-a-story-galan.htmlKoroknyai Virág az édesanyjával közösen készített ruhában jelent meg az idei Story Gálán. TrendOrigoStory Gála 2019: Andor Éva piros helyett kékben érkezetthttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-andor-eva-piros-helyett-kekben-erkezett.htmlA piros az egyik kedvenc színe Andor Évának, ám a 20. Story Gálára mégis kékben érkezett. A Life.hu-nak elmesélte ruhaválasztása történetét, és azt is, hogy egy bálban fel lehet-e őt kérni táncolni. Trend--Keresztes Ildikó különleges ruhát választott a Story Gálára – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190210-keresztes-ildiko-kulonleges-ruhat-valasztott-a-story-galara.htmlKeresztes Ildikó remekül nézett ki a tegnapi Story Gálán. Trend--Story Gála 2019: Ördög Nóra dekoltált, piros ruhában vezeti a gáláthttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-ordog-nora-dekoltalt-piros-ruhaban-vezeti-a-galat.htmlA 20. Story Gála háziasszonyi szerepét Ördög Nóra tölti be, aki mélyen dekoltált, piros ruhában állt színpadra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.