Story Gála 2019 Story Gála estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó!
  • Ördög Nóra – Zhoja

Az alapvetően letisztult, elöl és hátul is ízlésesen dekoltált, masnival díszített Zhoja ruha fantasztikusan állt Ördög Nórinak.

Ördög Nóra Forrás: Polyak Attila
Ördög Nóra Forrás: Polyak Attila
  • Rubint Réka – Daalarna

Rubint Rékát nem először látjuk Daalarna ruhában. Ez a lágy esésű, virágokkal díszített darab is nagyon jó választás volt Rékától, habár a legmélyebb dekoltázsok gyűjteményében is helyet kapott vele.

Rubint Réka és Schobert Norbi Forrás: Polyak Attila
  • Győrfi Adrienn – Artz Modell

Győrfi Pál felesége sokadszor tesz tanúbizonyságot kifinomult stílusérzékéről. Ez a rendkívül letisztult Artz Modell ruha is szuper választás volt.

Győrfi Pál és Adrienn Forrás: Polyak Attila
  • Dobó Ági – Sentiments Couture

Egyszerűen káprázatos volt Dobó Ági ebben a Sentiments Couture ruhában. Joó Beatrix munkássága egyre inkább lenyűgöz bennünket.

  • Marton Adrienn – Merő Péter

Dobó Ági mellett kétségkívül Marton Adrienn volt az este sztárja. Edvin Marton feleségének Merő Péter tervezte ezt a minden szempontból lélegzetelállító estélyit. A tervező sokadszorra bizonyítja, hogy mennyire érti a dolgát, nem csodálkoznánk, ha hamarosan minden magyar nő legtitkosabb vágya egy Merő Péter-kreáció lenne.

Edvin Marton és Marton Adrienn Forrás: Polyak Attila

Az egyik kedvenc képünk a Story Gáláról:

Marton Adrienn és Dobó Ági Forrás: Polyak Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.