Kristen Stewart Olivia Palermo Bella Thorne trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most kezd igazán beindulni az év a vörös szőnyegen. Jönnek sorban a díjátadók, a filmpremierek, de még a divathetek is beindultak, így egyre több az igazán emlékezetes outfit is. Mutatjuk őket!
  • Aszimmetria

Az aszimmetriával játszó ruhák igencsak vegyes sikereket érnek el a vörös szőnyegen. A héten volt példa a jól és a rosszul tervezett darabokra is. Kate Beckinsale fehér miniruhája kifejezetten stílusos volt, Amy Adams fekete estélyije viszont borzalmas volt, és egyáltalán nem állt jól a csodás színésznőnek.

Kate Beckinsale és Amy Adams Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Dekoltázs szőrrel

Már egyáltalán nem újdonság számunkra, hogy Bella Thorne szőrösen szereti, ilyen alaposan azonban korábban még nem villantotta meg borotvát igen régen látott lábait. Csak tetézi mindezt, hogy egyébként az outfitje sem volt egyáltalán megnyerő, sokkal inkább közönséges.

Bella Thorne és szőrös lábai Forrás: Getty Images

A legszőrösebb celeblábak - Fotók!

Általában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre.

  • Különcök

Ahogy említettük, a divathetek is megkezdődtek, ezúttal éppen Párizsban mutatják be a tervezők legújabb kollekciójukat. A Chanel show-ra Marion Cotillard és Kristen Stewart is meglepő szerelésben érkezett. Előbbinél a biciklisnadrágra emlékeztető rövidnadrág sokkolt, utóbbi pedig újfent maszkulin külsejével keltett feltűnést.

Marion Cotillard és Kristen Stewart Forrás: Getty Images
  • A hét kedvence

A hét kedvence egyértelműen Olivia Palermo volt, aki egyébként is gyakran bizonyítja kitűnő stílusérzékét. Elie Saab divatbemutatójára egy szemet gyönyörködtető poncsóban érkezett, a Dior show-n pedig egy zsinórozott kabát volt az outfit középpontja, amihez kiválóan illett a bőr culottes nadrág, a hímzett táska, és minden egyéb ruhadarab és kiegészítő. Csodás volt!

Olivia Palermo Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.