Óriásmasnik a vörös szőnyegről: az elmúlt idők legborzasztóbb trendje

Forrás: Getty Images -
fashion week vörös szőnyeg masni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban a vörös szőnyeges megjelenések alkalmával kifejezetten sokszor viseltek a hírességek kisebb, de inkább nagyobb masnikkal kombinált estélyi ruhákat. A legtöbb esetben azonban nagyon rossz húzásnak bizonyult a karakteres dísz. 
  • Rihanna óriási masnija nagy szoknyarészben végződött. 2018 elején viselte az énekesnő ezt az Alexis Mabille Couture ruhát, amelyben nemcsak a masni, de az egész tervezés rosszul sikerült.
Rihanna Forrás: Getty Images
  • Rita Ora firkált hatású Moschino ruhája elölről és hátulról is borzalmas volt.
Rita Ora Forrás: Getty Images
  • Joan Smalls Cannes-ban viselte ezt a Miu Miu darabot. A melleket takaró masni kissé közönséges hatást keltett.
Joan Smalls Forrás: Getty Images
  • Cate Blanchett szintén Cannes-ban villantott órási, egész testes masnit. Hiába Alexander McQueen, ez most sem elölről, sem hátulról nem jött be nekünk.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • Habár a ruha színe csodás, a nagy masni sok divatrajongót megosztott. Szerintünk jól állt Nicole Kidmannek az Oscar-gálán viselt Armani Privé kreáció, még a masnival is stílusos maradt.
Nicole Kidman Forrás: Getty Images
  • Egy újabb masni az Oscarról: Saoirse Ronan Calvin Klein ruhája hátulról kifejezetten jól nézett ki, elölről azonban kissé furcsa hatást keltett az oldalt kilógó masni.
Saoirse Ronan Forrás: Getty Images
  • Chrissy Metz Emmy-gálán viselt masnija szintén a mellrészt próbálta feldobni, nem sok sikerrel.
Chrissy Metz Forrás: Getty Images
  • Claire Foy Emmyre választott Calvin Klein ruháját kifejezetten szerettük. Elölről letisztult hatású, hátulról pedig ravasz megoldással készült, és csodaszép lett a végeredmény. Kár volt elrontani az összhatást ezzel a felemás cipővel.
Claire Foy Forrás: Getty Images
  • Alberta Ferretti ruháját választotta a cannes-i vörös szőnyegre Elsa Hosk. Ő is mellrészen, illetve a derék vonalában viselt masnit, és nem is állt rosszul neki. Ehhez a ruhához kifejezetten passzolt ez a megoldás.
Elsa Hosk Forrás: Getty Images
  • A modell, Alek Wek a British Fashion Awardsra vette fel ezt a látványos Emilia Wickstead ruhát. Igazság szerint a fekete kisestélyi önmagában sokkal jobban mutatott volna, mint ezzel a gigantikus masnival.
Alek Wek Forrás: Getty Images
  • Sara Sampaio a velencei filmfesztiválon Armani Privé ruhában jelent meg. Nem volt rossz választás, de a ferdén felapplikált masnival egy ballagó diákhoz hasonlított.
Sara Sampaio Forrás: Getty Images
A parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigoHeti trendjelentés: Naomi Campbell felismerhetetlen új frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20190118-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-gwyneth-paltrow.htmlA hetet erősen indítottuk, a Critics Choice Awards vörös szőnyegén csodás ruhakölteményeket és divatbakikat is bőven láthattunk. Ezt követően is akadt néhány emlékezetesebb divatpillanat, különös tekintettel Naomi Campbell új frizurájára. Trend--Ilyen ruhában találkoztak a sztárok II. Erzsébet királynővel - Fotók!http://www.life.hu/trend/20190115-ilyen-ruhaban-talalkoztak-a-sztarok-ii-erzsebet-kiralynovel-fotok.htmlII. Erzsébet brit királynővel igazi megtiszteltetés találkozni. Ez a találkozó természetesen az udvari protokoll betartása szerint zajlik, ami nem minden esetben jelenti azt, hogy mentes az izgalmaktól. Most összegyűjtöttünk néhány emlékezetes eseményt, amikor a brit királynő világsztárokkal találkozott. TrendOrigoDavid Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20190114-david-beckham-zold-szemfestessel-pozol-a-love-magazin-cimlapjan.htmlDavid Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. Trend--Critics Choice Awards 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190114-critics-choice-awards-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA 24. Critics Choice Awards-díjátadó gála vörös szőnyegén bőven akadtak csodálatos estélyi ruhák. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Az aszimmetrikus szárú farmer lehet az új őrület: te hordanád? http://www.life.hu/trend/20190110-sokkolo-uj-farmertrend-hodit-aszimmetrikus-szarral.htmlA kijevi származású tervező, Ksenia Schnaider meglepő farmertrenddel állt elő. A kísérletező kedvű tervezőnő új farmerja egy igencsak különc darab, amelyet egyelőre csak maga Ksenia visel, de ő imádja. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.