Csősz Boglárka arany luxusfeleség arcmaszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi igencsak meglepte a követőit a közösségi oldalán: 24 karátos aranyból készült arcmaszkot próbált ki.

Csősz Bogi bizonyította, hogy valóban nem véletlenül emlegetik luxusfeleségként. A közösségi oldalára egy olyan fotót posztolt, amelyen épp egy arcmaszkot visel, nem is akármilyet: 24 karátos arany a fő összetevője.

Az írta, ezt az arcápolást Kleopátra arcmaszknak hívják, és a színarany lemezkéknek köszönhetően hihetetlen megújulást és élettartamot biztosít a bőrnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A 24 Karátos arany arcmaszkot próbáltátok már? A másként Kleopátra arany maszkja néven ismert arcápolás, a színarany lemezkéknek köszönhetően, hihetetlen megújulást és élettartamot biztosít a bőrnek. Azt mondják, hogy megőrizze szépségét, Kleopátra, minden este arannyal borította be a bőrét! ⚱️ Az arany előnyei pedig valóban megszámlálhatatlanok! Nagyon hatékony öregedésgátló hatású, a bőrnek feszességet biztosít, ráncok és akné megelőzésére, rozaceára ajánlott. Megakadályozza a bőr egyenlőtlen pigmentációját és megelőzi a pórusok tágulását. Az aranylemezkék a bőr által teljesen felszívódnak és csodálatos csillogást biztosítanak, nálam a különleges napok bőrápolási rituáléinak részévé vált. Ki kell próbálnod, hogy lásd a hatását! A @boglarkamedicalspa-ban, a HV Pure Skin Deluxe nevű, a legkomplexebb tisztító kezelésünk után ajánljuk, a hatása tökéletes! 24 KARAT ALTIN MASKESİNİ HİÇ CİLDİNİZDE DENEDİNİZ Mİ ? Kleopatra altın bakımı olarak da bilinen Saf Altın Maskesi içeriğindeki 24 karat altın yaprakları sayesinde cilde inanılmaz bir canlılık ve yenileme kazandırıyor. Kleopatra, güzelliğini koruması için her gece cildini saf altın ile kapattığını söylenir. Ve gerçekten faydaları sayılmakta bitmiyor! Yüksek anti-aging etkisi var, çizgilere, sivilcelere ve kızarıklıklara iyi geliyor, cildin lekelenmesini engelliyor ve gözeneklerin genişlemesini durduruyor. Cilt tarafından tamamen emilen bu maske özel günlerimin ve bakım ritüellerimin bir parçası oldu.⭐️ Etkisine inanmanız için denemeniz lazım. Biz @boglarkamedicalspa’da HV Pure Skin Deluxe, en kompleks olan cilt bakımımızın sonrasına tavsiye ediyoruz, sonuç mükemmel oluyor. #luxury #24K #gold #goldmask24k #antiaging #facial #bőrápolás #aranymaszk #luxy #kezelés #királynőkkezelése #kraliçelerinbakımı altın #altınbakımı #altınmaske #24kaltınmaske #boglarkamedicalspa #istanbul

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Feladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg – már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában elhunyt. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Vajna Tímea egyelőre nem szólalt meg férje, Andy Vajna halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vajna-timea-egyelore-nem-szolalt-meg-ferje-andy-vajna-halalaval-kapcsolatban-sehol.htmlKora délután érkezett a gyászhír, hogy elhunyt Andy Vajna. Felesége, Vajna Tímea még sehol nem reagált férje halálhírére, legalábbis szavakkal nem. Valamiképp azonban mégis reagált. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott Arnold Schwarzenegger Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-elbucsuzott-arnold-schwarzenegger-andy-vajnatol-twitteren.htmlAndy Vajnától barátja, Anrnold Schwarzenegger a Twitteren búcsúzott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.