David Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapján

David Beckham szemfesték LOVE magazin zöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. 

Habár David Beckham a 2000-es években feltörő metroszexuális férfiideál jeles képviselője, a szemfesték, amelyet a Love magazin címlapján viselt, mégis meglepett bennünket.

David Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapján Forrás: Instagram/thelovemagazine

A provokatív stílusáról is ismert Love magazinban korábban olyan híressé vált kampányokat láthattunk, mint Abbey Clancy meztelenkedős karácsonyi videója, Chrissy Teigen Valentin-napi mellvillantása, vagy éppen Palvin Barbi Elemi ösztönből kölcsönzött terpesztése. A férfi smink még hiányzott a palettáról, de erre sem kellett sokat várni.

A volt focista, David Beckham egyébként soha nem titkolta, hogy sokat foglalkozik szépségápolással, legyen szó az arcbőréről, a szakálláról vagy a hajáról. Létre is hozott egy saját kozmetikai márkát House 99 névvel, amely férfi szépségápolási termékeket kínál. Ezúttal pedig ennél is nagyobb lépést tett: még nagyobb teret követelt a szépségiparból a férfiak nevében. A magazin Instagram-oldalára posztolt kép alatt meglehetősen vegyes kommenteket lehet olvasgatni a "Még több sminket a férfiaknak!" megjegyzéstől a "Jaj, ne... miért?"-ig.

Te mit gondolsz David Beckham sminkjéről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.