John Travolta kopasz haj lány stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grease című filmben még dús haját fésülgette John Travolta, most azonban megszabadult fürtjeitől. Meglepő a végeredmény.

Lánya mellett pózol büszkén John Travolta Instagram-oldalára feltöltött fotóján, ám valami minden rajongónak feltűnt.

A Grease című filmben még dús haját fésülgette a szívdöglesztő színész, ám most kopasz lett. A kommentelők szerint remekül áll neki a változás. A világhírű színész egyébként jövő hónapban ünnepli a 65. születésnapját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I hope everyone had a great New Year!

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés,

Szemüveges lett és göndör hajat villantott Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/trend/20190111-szemuveges-lett-es-gondor-hajat-villantott-peter-szabo-szilvia.htmlAlaposan megváltozott Péter Szabó Szilvia külseje: szemüveges lett és a haját is begöndörítette. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoAz aszimmetrikus szárú farmer lehet az új őrület: te hordanád? http://www.life.hu/trend/20190110-sokkolo-uj-farmertrend-hodit-aszimmetrikus-szarral.htmlA kijevi származású tervező, Ksenia Schnaider meglepő farmertrenddel állt elő. A kísérletező kedvű tervezőnő új farmerja egy igencsak különc darab, amelyet egyelőre csak maga Ksenia visel, de ő imádja. TrendOrigoStílust váltott a szívtipró színész, Zac Efronhttp://www.life.hu/trend/20190110-stilust-valtott-a-szivtipro-szinesz-zac-afron.htmlÚgy tűnik, új stílussal kezdte a 2019-es évet Zac Efron. Nem volt elégedett a hajszínével. Trend--Menyasszonyi ruhában kapták le Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/trend/20190110-menyasszonyi-ruhaban-kaptak-le-megyeri-csillat.htmlMegyeri Csilla egy fotózás kedvéért menyasszonyi ruhába bújt. Trend--Top 13 legborzalmasabb ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190108-top-13-legborzalmasabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezték meg a 76. Golden Globe-gálát, ahol csodálatos estélyi ruhákat, nagy divatbakikat és furcsa férfiöltözeteket is láttunk. A korábbi években is nagyjából ez volt a vörös szőnyeges felhozatal, így mi most 1990-től gyűjtöttük össze a legrondább ruhákat a Golden Globe-ról. TrendOrigoEgy családanya elmondta, miért nem használnak sampont egy évehttp://www.life.hu/trend/20190108-egy-csaladanya-elmondta-miert-nem-hasznalnak-sampont-egy-eve.htmlEgy ausztrál édesanya elárulta, miért nem használ családjával sampont. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.