Az aszimmetrikus szárú farmer lehet az új őrület: te hordanád?

Forrás: Instagram/kseniaschnaider -
fashion week aszimmetria farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kijevi származású tervező, Ksenia Schnaider meglepő farmertrenddel állt elő. A kísérletező kedvű tervezőnő új farmerja egy igencsak különc darab, amelyet egyelőre csak maga Ksenia visel, de ő imádja. 

Úgy látszik, farmeranyagokkal kifejezetten szeretnek játszani a divattervezők. Korábban a Topshoptól is láttunk szokatlan darabokat, mint a farmerra applikált tüllszoknya, a váll nélküli kabát vagy éppen az úszógumit kiemelő nadrág.

A Topshop kreációi Forrás: Topshop

Aztán láttunk olyan hosszú farmert is, amely pár pillanat alatt alakítható át forrónadrággá. A nem túl dekoratív ruhadarabot 110 ezer forintért dobta piacra az Opening Ceremony. A nadrág extrája, hogy hosszú változatban is popsivillantós, lecsatolva pedig combtövig mindent megmutathatunk.

Az Open Ceremony alkotása Forrás: Open Ceremony

A furcsa farmerok trendjéből természetesen Japán sem maradhatott ki. 2017-ben a tokiói Amazon Fashion Weeken nagy feltűnést keltett a Thibaut nevű márka nem túl sok anyagot használó farmerja. Hátul tanga, de elől sem túl sok anyagot rejt, nem beszélve a két száráról.

Szaggatott farmer Japánból Forrás: amazonfashionweektokyo.com

Mindezek után most Kijevből érkezett a legújabb különc farmernadrág. Ksenia Schnaidernek az egyik kedvenc alapanyaga a farmer, több szokatlan darabot is előállított már belőle, egyet 2017-ben Bella Hadidon is láthattunk. A tervező legújabb dobása egy aszimmetrikus farmer, amelynek az egyik szára bő szabású, trapéz, a másik szára pedig egyenes, kissé répa szabású. Egyébként a modell nem új, néhány szezonnal korábban álmodta meg a tervező, akinek a partnere túl őrültnek találta, és azt mondta, hogy soha senki nem viselne ilyet. Most azonban újra előszedte az ötletet Ksenia, aki úgy érezte, ha mások nem is, ő viszont örömmel hordaná a nadrágot. A szürreális darabokat kidejezetten kedvelő Ksenia tervei szerint a furcsa nadrág piacra is kerül, mintegy 100 ezer forintnak megfelelő összegért lehet majd megvásárolni.

A Ksenia Schnaider által tervezett aszimmetrikus farmernadrág Forrás: Instagram/kseniaschnaider

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.