Golden Globe-díj after party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb vörös szőnyeges események után az after party-k sem maradhatnak el. A 76. Golden Globe-gálát követően is bulizni indultak a hírességek, ráadásul igencsak lenge ruhákban. 
  • Nicole Scherzinger mélyen dekoltált arany ruhában érkezett az InStyle magazin által szervezett bulira.
Nicole Scherzinger Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • A legdiszkrétebb a szexi fekete estélyiben pompázó Taylor Swift volt.
Taylor Swift Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Malin Akerman aszimmetrikus ruhájában szintén a dekoltázs dominált.
Malin Akerman Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Emma Mcintyre
  • Jenna Dewan inkább a combját villantotta meg.
Jenna Dewan Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Jackie Cruz mellét jó magasra felnyomták ehhez az érdekes szabású ruhához.
Jackie Cruz Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Neilson Barnard
  • Legtöbben a dekoltázsukkal akartak kitűnni az after party-n, de ez senkinek sem sikerült annyira jól, mint Heidi Klumnak, aki egyébként 16 évvel fiatalabb toyboy-ával, az egykori Tokio Hotel taggal jelent meg az eseményen.
Heidi Klum Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur
Heidi Klum és Tom Kaulitz Forrás: Getty Images for InStyle/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Golden Globe 2019: a legrondább ruhák a vörös szőnyegről

Ahogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat!

Golden Globe 2019: férfistílus a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-ferfistilus-a-voros-szonyegrol.htmlA legszebb és a legrosszabbul megválasztott estélyi ruhák a mellett a férfiak is stílusos öltözetekkel készültek a 76. Golden Globe-gála vörös szőnyeges bevonulására. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Golden Globe 2019: a legrosszabb ruhaválasztások a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legrosszabb-ruhavalasztasok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat! Trend--2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoGolden Globe 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlAz Oscar előszobájának mondott Golden Globe-gálát idén 76. alkalommal rendezték meg Hollywoodban. Míg tavaly a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget, idén igencsak színes volt a felhozatal. Mutatjuk a kedvenc estélyi ruháinkat! Trend--Ez történt 2018-ban: top 5 legrosszabb smink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-a-legrosszabb-sminkek-a-voros-szonyegrol-2018ban.html2018-ban sem maradtunk rosszul sminkelt sztárok nélkül. Most megmutatjuk a top 5 sminkbakit a vörös szőnyegről. TrendOrigoEz történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.