Sebestyén Ágnes új külső ex Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo exe teljesen megváltozott: sokan rá sem ismernek.

Lefogyott, feltöltette az ajkait és hosszú szőke póthajat rakatott magának: így pózol legutóbbi profi fotóján Pumped Gabo egykori párja, akit biztosan nem ismernél így fel.

Nem is csoda, hogy ez a fotó több mint 5000 like-ot és megannyi pozitív hozzászólást kapott. Pumped exe csak úgy virul.

Dzsudzsák Balázs így becézi Pumped exének fenekét: izzik köztük a levegő

Dzsudzsák Balázs és Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági igen jóban vannak. A lány szerint érezhető köztük a kémia.

Sztárpárok a vörös szőnyegről: 2018 legstílusosabb és legfurcsább párosaihttp://www.life.hu/trend/20190103-2018-stilusos-sztarparjai-a-voros-szonyegrol.htmlA 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. Trend--Itt a JanuHAIRY: januárban a szőrös női test lesz a menőhttp://www.life.hu/trend/20190105-itt-a-januhairy-januarban-a-szoros-noi-test-lesz-a-meno.htmlEgy angol egyetemi hallgató indította útjára azt az Insta-mozgalmat, amely a JanuHAIRY nevet kapta. Hasonló dologról szól, mint a Movember, csak a nőket szólítja fel arra, hogy az év első hónapjában ne szőrtelenítsék magukat. Trend--Beyoncé először mutatta meg, hogyan festett a második esküvőjénhttp://www.life.hu/trend/20190105-beyonce-eloszor-mutatta-meg-hogyan-festett-eskuvojen.htmlSzívmelengető videóval búcsúztatta az óévet Beyoncé. A képsorokon láthatjuk életük legfontosabb pillanatait. Így a nyári, második esküvői ruháját is most mutatta meg először. Trend--Beyoncé először mutatta meg, hogyan festett a második esküvőjénhttp://www.life.hu/trend/20190105-beyonce-eloszor-mutatta-meg-hogyan-festett-eskuvojen.htmlSzívmelengető videóval búcsúztatta az óévet Beyoncé. A képsorokon láthatjuk életük legfontosabb pillanatait. Így a nyári, második esküvői ruháját is most mutatta meg először. Trend--Heti trendjelentés: lepukkant külsővel mutatkozott Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/trend/20190104-heti-trendjelentes-szerepel-benne-vanessa-hudgens-hailey-baldwin-diane-kruger.html2019 első hete nem bővelkedett vörös szőnyeges eseményekben, így leginkább street style fotókból válogattunk, ezekkel indítjuk az új évet. TrendOrigoGáspár Evelin fürdőruhában szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20190103-gaspar-evelin-furdoruhaban-szelfizett.htmlNem titok, hogy rengeteget fogyott a friss diplomás Gáspár Evelin. Most fürdőruhában mutatta meg az alakját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.