Sztárpárok a vörös szőnyegről: 2018 legstílusosabb és legfurcsább párosai

sztárpár stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. 
  • Chrissy Teigen és John Legend

Az egyik kedvenc sztárpárunk, ők bizony soha nem rejtik véka alá, hogy mennyire szeretik egymást. Szívesen bohóckodnak vagy éppen puszilkodnak a vörös szőnyegen, és csak hab a tortán, hogy a stílusérzékük is kifogástalan.

Chrissy Teigen és John Legend Forrás: Getty Images
  • Scarlett Johansson és Colin Jost

El sem tudjuk mondani, milyen megkönnyebbülés volt, amikor az Emmyn végre szőke, félhosszú hajjal jelent meg Scarlett Johansson. A barna se nem rövid, se nem hosszú frizurája mellett ugyanis a stílusérzékét is elvesztette a színésznő, és ezen az összhatáson az oldalán álló új szerelme sem tudott javítani, így örülünk, hogy vége ennek az időszaknak.

Scarlett Johansson és Colin Jost Forrás: Getty Images
  • Heidi Klum és Tom Kaulitz

Az év egyik legmeglepőbb sztárhíre volt, hogy Heidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb egykori Tokio Hotel bandatag, Tom Kaulitz összejöttek. Szerelmüket a vörös szőnyegen is felvállalták, és habár kissé szürreálisnak tűnik ez az egész, a képek tanúsága szerint boldogok.

Heidi Klum és Tom Kaulitz Forrás: Getty Images
  • Cindy Crawford és Rande Gerber

Már-már több szó esik a szintén modellkedéssel foglalkozó csemetékről, mint Cindy Crawfordról és férjéről, bár ez nem is csoda, hiszen főleg a lányuk Kaia, nagyon rövid idő alatt hihetetlenül befutott modell lett. Cindy és férje egyébként szuper párost alkotnak, és kifejezetten szeretnek is együtt megjelenni a vörös szőnyeges eseményeken. Az egykori topmodell fehér ruhája különösen nagy kedvencünk lenne, de az összhatás kedvéért Rande Gerbernek nem ártott volna egy nyakkendőt is felkötnie egy ilyen elegáns feleség mellé.

Cindy Crawford és Rande Gerber Forrás: Getty Images
  • Amal és George Clooney

Amal Clooney 2018-ban nem volt éppen a kedvencünk. Habár szeretett kísérletezni, nekünk nem jöttek be a választásai. A Met-gálás nadrágos outfit sem nyerte el a tetszésünket, de az itt látható rövid és hosszú szoknya kombinálásából megálmodott ruha sem. Egyedül a hercegi pár esküvőjén viselt sárga ruhát imádtuk, ráadásul itt George Clooney-val is szuper összhangban voltak.

Amal és George Clooney Forrás: Getty Images
  • Blake Lively és Ryan Reynolds

A legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken idén nem együtt jelent meg a sztárpár, így a black tie dress code-nak megfelelő öltözetben nem is láttuk az egyik legjobb humorú sztárpárként ismert Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot. Kevésbé hivatalos eseményeken, például filmpremiereken többször is megjelentek együtt, és naná, hogy mindig imádnivalóak és dögösek voltak.

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: Getty Images
  • Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

JLo és pasija nem tartozik a kedvenc sztárpárunk közé. Alex Rodriguez kissé piperkőc forma, a közösen kialakított stílusuk pedig meglehetősen furcsa. Ez a rózsaszín szerelés például kifejezetten bizarr volt.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Az első közös vörös szőnyeges eseményükön talán még kissé megszeppentek voltak, de aztán elengedték magukat, és az egyik legtündéribb sztárpárrá avanzsáltak. Viccelődnek, ölelkeznek, puszilkodnak, és mindezt őszintén és boldogan teszik, akár a Victoria's Secret bemutató after partyján.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse Forrás: Getty Images
  • Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt stílusát kifejezetten szerettük 2018-ban, és férjével közös vörös szőnyeges pillanataik is emlékezetesek maradtak. Idén közös filmjük is mozikba került, a Hang nélkül, de John Krasinski a Mary Poppins visszatér világpremierjére is elkísérte feleségét.

Emily Blunt és John Krasinski Forrás: Getty Images
2018 legdurvább villantásai a vörös szőnyegről (18+)http://www.life.hu/trend/20190102-2018-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlNemcsak durva dekoltázsokkal sokkoltak a sztárok a vörös szőnyegen, kíméletlenül villantottak is. A tavalyi évhez képest talán kevesebb pucér pillanat jutott 2018-ra, de azért nem panaszkodhatunk. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoEz történt 2018-ban: divatkatasztrófák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-2018-legdurvabb-divatkatasztrofai-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, idén sem csupán álomruhákkal volt tele a vörös szőnyeg, sőt jóval többen voltak azok, akik durva bakikat követtek el, legyen szó egy rendkívül előnytelen estélyi ruháról, vagy egy extrém és sokkoló jelmezről. Ezeket mutatjuk most meg! TrendOrigoEz történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigoEz történt 2018-ban: top 5 legrosszabb smink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-a-legrosszabb-sminkek-a-voros-szonyegrol-2018ban.html2018-ban sem maradtunk rosszul sminkelt sztárok nélkül. Most megmutatjuk a top 5 sminkbakit a vörös szőnyegről. TrendOrigo2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.