Ez történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegről

2018 vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit.
  • Nicole Kidman – SAG

Nicole Kidmannek idén bőven voltak , de rossz pillanatai is a vörös szőnyegen. Kedvencünk tőle ez az aranyosan, bronzosan csillogó Armani Privé ruha volt, amit a SAG-díj-átadón viselt.

Nicole Kidman Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Lady Gaga – Grammy

Nehéz volt csupán egyetlen ruhát választani Lady Gagától, aki az év második felében a Csillag születik című filmmel járta a világot, és csodásan festett a premiereken. Ennek ellenére mégis az év elejéről, pontosabban a Grammy-gáláról választottuk be outfitjét, ami igazán gagás volt: drámai, monumentális, lenyűgöző. Az Armani ruha egy csipkeoverallból és egy óriási szoknyából állt, és ahogy azt Gagánál megszoktuk, mindezt tökéletesen kiegészítette a frizurája, a sminkje és az ékszerei is.

Lady Gaga Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Angelina Jolie – BAFTA

Ahogy a Golden Globe-on, úgy a BAFTA-gálán is a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget. Nagy kedvencünk Angelina Jolie Ralph & Russo ruhája volt. A rendkívül elegáns szabás és a bársonyanyag, ami manapság a férfidivatban is kifejezetten kedvelt, nagyszerű összhangban voltak, nem beszélve a ruhát kiegészítő ékszerekről.

Angelina Jolie Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Blake Lively – Met

A Metropolitan Múzeum által minden évben megrendezett Met-gála Hollywood jelmezbáljaként is ismert. Minden évben más-más téma köré épül az esemény, idén ez a katolicizmus volt. Ennek jegyében a legkülönbözőbb outfiteket láthattuk a vörös szőnyegen. Kedvencünk Blake Lively Versace ruhája volt, ami kétség kívül királynői darab volt ezzel a méretes uszállyal. Érdemes közelről is megnézni a csodálatos rubinvörös estélyi részleteit, amelyben hatszáz órányi kézimunka van.

Blake Lively Forrás: Getty Images/2018 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Jane Fonda – Oscar

Az idei Oscar-gálán a 80 éves Jane Fonda adott stílusleckét fiatalabb kolléganőinek: egy letisztult, de az izgalmas megoldásokat sem nélkülöző Balmain darabban tündökölt a vörös szőnyegen. Káprázatos volt.

Jane Fonda Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Natalie Portman – Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

A velencei filmfesztivál vörös szőnyege szebbnél szebb ruhákat tartogatott. Az egyik legfeltűnőbb és legkülönlegesebb darabot Natalie Portman viselte a Vox Lux című film premierjén. Kissé szokatlan volt a színésznőtől ez az extrém csillogás, de ezzel együtt is nagyon jól állt neki ez az aranyruha, amelyből az ezüst és a bársony részletek sem hiányoztak.

Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Mackenzie Foy – A diótörő és a négy birodalom hollywoodi premierje

A Twilightból és a Csillagok között című filmből megismert Mackenzie Foy fiatal felnőttként tért vissza a mozivászonra 2018-ban. A diótörő és a négy birodalom főszereplője a film premierjén úgy festett ebben a Chanel haute couture ruhában, mint egy tündér. Igazi tiszta szépség.

Mackenzie Foy Forrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Palvin Barbi

Több vörös szőnyeges ruháját is imádtuk a magyar modellnek, válogatásunkba végül a Victoria's Secret bemutatót követő rendezvényen viselt ruhája került be. Barbi, aki 2012 után újra kifutóra lépett az angyalokkal, a legszebb és legízlésesebb ruhát viselte az after partin.

Palvin Barbi Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Amber Heard – Aquaman világpremier

Ritkán jön be az ilyen húzás, amikor valaki egy filmpremierre jelmezszerű darabot választ, Amber Heard viszont magasan megugrotta a feladatot. Fantasztikus volt a ruhája, az anyagválasztás egyszerűen tökéletes – önmagában, de a vizes témához is –, ráadásul az úszósapkára hajazó fejdísz is telitalálat volt. Mindez a Valentino divatháznak köszönhető.

Amber Heard Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/Jeff Spicer
  • Emily Blunt – Mary Poppins visszatér londoni premier

A színésznő már a filmpremiereken is bizonyította, hogy mennyire illik hozzá Mary Poppins karaktere. Mindig olyan ruhát választott, amivel ráerősített erre: bájos volt, elegáns, a finom, mégis erős nő mintaképe. Legnagyobb kedvencünk tőle ez az álomszép királykék Schiaparelli estélyi volt.

Emily Blunt Forrás: WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Olivia Palermo

Nem tudtuk kihagyni, így plusz egyként hoztuk a listára a modell bársony nadrágkosztümjét. Egyébként is imádjuk a nadrágos megoldásokat a vörös szőnyegen, habár nem mindenkinek sikerül ilyen jól eltalálni, mint most Olivia Palermónak. Ez a mélyzöld árnyalat kifejezetten jól állt a bársonynak, a csipkebody és az ékszerek pedig a sejtelmesen szexi vonalat hozták.

Olivia Palermo Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.