2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről

2018 dekoltázs vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket!

Már az év eleje is igencsak sok izgalmat tartogatott a vörös szőnyegen, kezdve Kate Hudsonnak a Golden Globe-on viselt, rendkívül mélyen dekoltált ruhájától. Aztán jött a Screen Actors Guild és a már-már nélkülözhetetlen dekoltázs Halle Berrytől. A sorból természetesen azok sem maradtak ki, akiktől cseppet sem meglepő a kihívó szerelés, mint Cardi B, Nicki Minaj vagy éppen Rihanna. Idén a modellek is kitettek magukért, különösen emlékezetes maradt például Bella Hadid Bazaar Icons gálán villantott dekoltázsa, Candice Swanepoelnek a Victoria's Secret after partyn viselt, szexi ruhája, vagy éppen Jourdan Dunn MTV EMA-s szerelése.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat!

Forrás: Getty Imageshttp://www.life.hu/trend/galeria/20181229-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.htmlmiddleon1200600

A rövid és a pink haj volt a befutó 2018-ban: ezek voltak az év legdurvább frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20181217-2018-legdurvabb-frizuravaltasai.htmlKiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig. TrendOrigoStílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-rehttp://www.life.hu/trend/20181210-hataridonaplok-es-tervezok-2019re.htmlKözeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel. TrendOrigoImádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigoImádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigoA várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181211-a-varandos-meghan-markle-fekete-estelyiben-jelent-meg-a-fashion-awardson.htmlLondonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. Trend--A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.