People's Choice Awards vörös szőnyeg Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról!
  • Busy Philipps egyszerűen botrányosan nézett ki. A ruha, a cipő, de a kiegészítők frontján is mellényúlt.
Busy Philipps Forrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Rita Ora a tőle megszokott drámai belépőt hozta. Ezúttal egy arannyal díszített kék estélyiben és a hozzá illő csizmában tűnt ki a tömegből.
Rita Ora Forrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A aszimmetria ezúttal nagyon jól működött: Shay Mitchell igazán sikkes volt ebben a ruhában.
Shay Mitchell Forrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Victoria Beckham a szokásos letisztult stílust képviselte. A fehér nadrágkosztüm és a csipkével díszített szexi selyemfelső is nagyon jól állt neki.
Victoria Beckham Forrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Mila Kunis is az egyszerű szabásra szavazott. A vékony pántokkal varrt kis fekete ruha letisztultságában is nagyszerű volt, és a cipőt is imádtuk.
Mila Kunis Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Jon Kopaloff
  • Ezúttal nem a dekoltázsát hangsúlyozta Christina Hendricks, ez az overall azonban rossz választás volt. A kiegészítőket pedig hiába próbálta a szín alapján összeválogatni, a stílus nagyon elütött egymástól.
Christina Hendricks Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Christina Hendricks dekoltázsa helyett itt volt Scarlett Johanssoné, aki a sorozatos divatbakik után mostanában újra kezd magára találni. Ez a magas derekú nadrág például kkifejezetten jó választás volt.
Scarlett Johansson Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Top 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20181112-ezeket-a-stilusos-darabokat-feltelenul-szerezd-be-meg-iden.htmlHihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigoSokat mutató ruhákba bújtak a modellek a Victoria's Secret after partyjánhttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-after-partyja-a-vilag-legdogosebb-modelljeivel.htmlIdén New Yorkban rendezték meg a világ legnagyszabásúbb divatshow-ját. A Victoria's Secret angyalkái a kifutóról a vörös szőnyegre, azaz az after partyra mentek. Megmutatjuk, milyen ruhákat viseltek! Trend--Victoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigoA rózsa a legősibb kozmetikum, szépülj vele te ishttp://www.life.hu/trend/20181106-a-rozsa-a-legosibb-kozmetikum-szepulj-vele-te-is.htmlNem csoda, hogy a rózsa bódító illatára több ezer évvel ezelőtt is felfigyeltek. De nemcsak illatanyagként, szépítőszerként is korán elkezdték használni. Hogy miért annyira hatásos? Eláruljuk! TrendOrigoA szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.