Top 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szerezned

vásárlás must have pizsama karkötő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat.
  • Pandora Reflexions karkötő

A népszerű márka legújabb dobása a Reflexions karkötő. A modern, hálós kialakítású darabok önmagában is gyönyörűek, de természetesen ezekre is találtok felcsatolható charmokat, ha még személyesebbé tennétek őket. Sterling ezüst, rose gold és arannyal futtatott sterling karkötők között válogathattok.

Forrás: Pandora
  • KAP primer

A Kell a púder! a világmárkák termékeivel is felveszi a versenyt. Sok kedvencünk van már tőlük, hiszen az alapozók, a rúzsok, a szemhéjpúderek is igen nagy kínálatban megtalálhatóak náluk, nem beszélve a nyár slágertermékéről, az arcpermetről. Ezúttal azonban az olajmentes, bőrfeltöltő, kiegyenlítő, hidratáló primerjüket ajánljuk, ami kiváló alapot nyújt por- vagy folyékony alapozóhoz. Könnyed, légies textúrájának köszönhetően hamar felszívódik és kevésbé fényesedik át a bőr.

Forrás: KAP
  • Women'Secret pizsama

Nem is titkoltan elvakult pizsamamániások vagyunk. Már az őszi bazárban is összeválogattunk néhány pihe-puha polárpizsit, de most a Women'Secret új, karácsonyi kollekciójának darabjait ajánljuk, amelyek között megtalálhatóak a klasszikus piros kockás, de a vidám pomponokkal díszített pizsamák is. Igazi must have darabok így az év végére.

Forrás: Women'Secret
  • Ducsai Leather Goods hátizsák

A Folded táskák sikere után Ducsai Judit megalkotta nekünk az Esther névre keresztelt hátizsákokat. A praktikum és a csodás dizájn kéz a kézben járnak, ahogy azt már a tervezőtől megszokhattuk. A klasszikus fazonhoz vízlepergető belső bélést, számos zsebet és növényi cserzésű bőrt álmodott meg. Legnagyobb kedvencünk, ez a mályvaszínű darab is szerepel az év végi must have listánkon.

Forrás: Ducsai Leather Goods
  • Dyan Invert cipő

Ha már a magyar divatnál tartunk, nem hagyhatjuk ki ebből a listából a Dyan márka legújabb, Invert elnevezésű kollekciójának darabjait sem. A klasszikus sportcipőket igazán egyedi és vagány módon újragondoló Polgár Diána rendkívülit alkotott ezzel a kollekcióval.

Forrás: Dyan Invert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.