Kiderült, milyen volt Eugénia hercegnő második esküvői ruhája

fashion week esküvő Eugénia hercegnő esküvői ruha ruha Jack Brooksbank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsajtó Eugénia hercengő esküvőjétől volt hangos. Egyre több részletet tudhattunk Erzsébet királynő unokájának nagy napjáról. Most már azt is tundi lehet, milyen volt a második esküvői ruhája, melyet a fogadáson viselt. 

Férjhez ment II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő. Egy polgári családból származó tehetős borkereskedőhöz, Jack Brooksbankhez ment hozzá. A hercegnő csodás esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent, melyhez a tiarát nagymamája adta kölcsön.

A British Vogue most Instagram-oldalán tette közzé, milyen volt a gyönyörű menyasszony második esküvői ruhája, melyet a ceremónia utáni fogadáson viselt. Az elegáns, lágy esésű ruhát Zac Posen tervezte. A tervező saját közösségi oldalán is megosztotta munkáját. Mint mondta: megtiszteltetés volt számára, hogy ő készíthette el a hercegnő ruháját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.