Kecskés Enikő lett a Miss Universe Hungary 2018. cím győztese

fashion week modell Miss Universe Hungary szépségkirálynő Kecskés Enikő szépség Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki az a szerencsés lány, aki idén képviseli hazánkat a Miss Universe világversenyen. Kecsés Enikő hamarosan Bangkokba utazik.

A korábbi évekhez képest nem kapott akkora nyilvánosságot a Miss Universe Hungary verseny. Ám Vajna Tímea közösségi oldalán megosztotta, ki az a szerencsés lány, aki idén képviselheti hazánkat a Miss Universe világversenyen.

A lány, aki Bangkokban képviselheti hazánkat, Kecskés Enikő. November végén utazik Bangkokba, a világversenyre pedig december 17-én kerül sor - olvasható a globalbeauties.com oldalon.

A Miss Universe Hungary Instagram-oldalán az újdonsült királynő szavait is idézték: "Életem egyik legemlékezetesebb és legizgalmasabb élménye lenne, ha koronával térhetnék haza a 2018-as Miss Universe világversenyérôl. Nagyon hálás és izgatott vagyok, hogy a verseny által alkalmam nyílik ennyi emberhez elérni. Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen mòdon képviselhetem a hazámat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.