Tiffany & Co. ajándék USA Fresh Andi szerelem Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villányi Andrea, azaz Fresh Andi Los Angeles-ben nyaral barátnőjénél. Szerelme azonban kitalálta, hogyan lephetné meg egy csodás ajándékkal leküzde a távolságot. 

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy Villáyni Andrea, azaz Fresh Andi újra szerelmes. A férfivel már 15 éve barátok, ám egy koncerten rájöttek, egymásnak teremtették őket. Andrea a kedvese gyeremeivel is jól kijön.

Fresh Andi jelenleg a barátnőjénél nyaral Amerikában, Los Angeles-ben. Kedvese azonban így is kitalálta, hogyan lepheti meg egy csodás ékszerrel a világhírű Tiffany & Co. ékszerüzletből. Hatalmas örömét Andi Instagram-oldaln is megosztotta.

Vajna Timi modellkedett: ilyen szexi és merész összeállításban még nem láttuk a celebethttp://www.life.hu/trend/20181014-vajna-timi-modellkedett-ilyen-szexi-es-meresz-osszeallitasban-meg-nem-lattuk-a-celebet.htmlVajna Timi egy fotózáson vett részt, ahol olyan dögös szetteket húzott, hogy elakadt a lélegzetünk. TrendOrigoNádai Anikó hatalmas melleket villantott: vajon ezek implantátumok?http://www.life.hu/trend/20181014-nadai-aniko-hatalmas-melleket-villantott-vajon-ezek-implantatumok.htmlRitkán posztol közösségi oldalára mostanában Nádai Anikó, aki ezúttal kimaxolta a szexizés fogalmát. TrendCsalódtak rajongói Ashley Grahamben: túl vékonyhttp://www.life.hu/trend/20181013-csalodtak-rajongoi-ashley-grahamben-tul-vekony.htmlAshley Graham követői már nem tudnak azonosulni a modellel: szerintük túl vékony lett. TrendOrigoMegküzdöttek a széllel a vendégek Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/trend/20181013-megkuzdottek-a-szellel-a-vendegek-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlTermészetesen a királyi esküvőkön minden óramű pontossággal működik. Minden tökéletes és gyönyörű. Egy valamit azonban sem ők, sem a szigorú biztonságiak nem irányíthatnak: az időjárást. A szél gondoskodott róla, hogy a Eugénia hercegnő nagy napja ne legyen problémamentes. Trend--Heti trendjelentés: Katy Perry Barbie babának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20181012-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katy-perry-katy-holmes-miranda-kerr.htmlA hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye az American Music Awards volt, habár ezen kívül is volt pár izgalmasabb premier és gála. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket! Trend--Fürdőruhában mutatta meg fenekét Singh Viki: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181012-furdoruhaban-mutatta-meg-feneket-singh-viki.htmlSingh Viki feneke egyre formásabb: ezúttal fürdőruhában mutatta meg magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.