Megyeri Csilla levágatta a haját, így néz ki most

frizura Megyeri Csilla haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hullámos fürtökkel láthatták eddig a tévénézők Megyeri Csillát. Most úgy döntött, hogy új frizurára van szüksége. 

Megyeri Csilla drasztikus változásra szánta el magát. Hosszú hullámos fürtjeit, félhosszú egyenes frizurára cserélte.

"Az egyetlen, ami szép rajtam - attól is megválok. Naa jó, csináljuk" - idézte fel Instagram-posztjában a fodrásszal való beszélgetést Megyeri Csilla, majd így folytatta:

"Óvodás koromban volt utoljára rövid hajam, akkor is azért, mert beleragadt a rágó, és én magamnak kivágtam. Aztán anyukám rohant is velem a fodrászhoz, szóval most ez nagy szó nálam, hogy én ennyit vágattam a hajamból. Lényeg, a lényeg : a változatosság gyönyörködtet, és úgyis hamar nő a hajam és, ha úgy döntök - kb. 6hónap és újra hosszú lesz" - írta a TV2 sztája. Sokan dicsérték új külsejét, így Insta-storyban is mindenkit arra buzdított, hogy ne féljen a változástól.

Azt is elárulta, párja, Zsolti szerint leginkább egy óvodásra hasonlít.

Gáspár Evelin modell lett: íme az első hivatalos reklámfotózásahttp://www.life.hu/trend/20180921-gaspar-evelin-modell-lett-ime-az-elso-hivatalos-reklamfotozasa.htmlGáspár Evelin a közelmúltban élő adásban mesélte el, hogy kislányként nagyon duci volt és a férfiosztályról választott magának ruhákat. Gáspár Győző lánya azonban az elmúlt évek alatt 40 kilótól szabadult meg és törékeny alakján bármi jól áll. Nem is csoda, hogy felkérték modellkedni. Trend--Már nem szívesen sminkeli magát erősen Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180920-mar-nem-szivesen-sminkeli-magat-erosen-toth-andi-xfaktor-gyoztes.htmlTóth Andi a Fem3 Caféban mesélt arról, hogy korábban, amikor 15 évesen felkerült Budapestre, szeretett erősen sminkelni, de már túlvan ezen a korszakán. TrendOrigoA modellen jól állt, az átlagos nőnek kifittyent a melle a nyári ruhábólhttp://www.life.hu/trend/20180919-a-modellen-jol-allt-az-atlagos-nonek-kifittyent-a-melle-a-nyari-ruhabol.htmlSzinte nincs olyan ember, akivel ne történt volna már valamilyen baki, amikor az internetről rendelt terméket. Így volt ezzel Paige Gardner, aki egy szexi ruhát vásárolt, ám mellei szó szerint kibuggyantak belőle. Trend--A levendulás árnyalatú szürke lesz 2019. legtrendibb körömszínehttp://www.life.hu/trend/20180919-a-levendulas-arnyalatu-szurke-lesz-2019-legtrendibb-koromszine.htmlA New York-i divathéten debütált az a körömlakk, amely megadhatja a 2019-es év trendjét. A futurisztikus árnyalat a szürke és a levendula finom keveréke. Trend--Tápai Szabinát terhesen csipkés fehérneműben fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180918-tapai-szabinat-terhesen-csipkes-fehernemuben-fotoztak.htmlTápai Szabina megmutatta, hogy ő bizony nagy pocakkal is nagyon szexi. Fekete csipkében örökíttette meg terheshasát. Trend--Vajúdó, plus size és androgün modellekkel mutatta be új kollekcióját Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180918-rihanna-savage-x-fenty-showjan-vajudo-kismama-es-plus-size-modell-is-felvonult.htmlIdén Rihanna divatbemutatója zárta a New York-i divathetet. Az énekesnő korábban is közreműködött más brandekkel, most azonban saját fehérneműmárkájának kollekcióját mutatta be. A Savage x Fenty show egészen rendhagyó lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.