Falatnyi fehér miniszoknyában fotózták Hosszú Katinkát

fashion week úszás miniszoknya sportoló Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkáról a legtöbbször az úszodából vagy edzőteremből látni fotókat, ezért is különösen kincs, amikor utcai ruhában, pláne ilyen csinosban készül róla kép. 

"Amikor van lehetőség Vasárnap reggelizni, az a legjobb" - írta a képhez Katinka, a rajongók pedig nem győzték dicsérni.

Fürdőruhában élvezi a hosszú hétvégét Liluhttp://www.life.hu/trend/20180819-furdoruhaban-elvezi-a-hosszu-hetveget-lilu-musorvezeto.htmlLilu viselete a bizonyíték arra, hogy nem csak a bikini, de az egyrészes fürdőruha is lehet szuperszexi. Trend--Bikiniben pózol Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20180812-bikiniben-pozol-salma-hayek-szineszno.htmlAz Instagramra töltötte fel bikinis fotóját Salma Hayek. A követői teljesen bezsongtak a látványától...Trend--Dögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--5 hiba, amit hajmosás közben sokan elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20180722-5-hiba-amit-hajmosas-kozben-sokan-elkovetnek-sampon-adalekok.htmlA hajmosás: a napi rutin része, mégis könnyű "rosszul csinálni". Elmondjuk, mik a leggyakoribb hibák, és hogyan érdemes ápolni tincseinket. TrendOrigoIsmerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjúhttp://www.life.hu/trend/20180722-ismerd-meg-toth-kinga-zoet-az-annabal-legszebb-lanyat-interju.htmlTóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.TrendOrigoSminkelés közben fotózták Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20180701-sminkeles-kozben-fotoztak-toth-verat-instagram.htmlTóth Verát nem először látjuk úgy, hogy nem visel melltartót a ruhája alatt. Nemrég az Instagramon, egy hozzászólónak árulta el, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.