Tóth Kinga Zoé Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.

5 hiba, amit hajmosás közben sokan elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20180722-5-hiba-amit-hajmosas-kozben-sokan-elkovetnek-sampon-adalekok.htmlA hajmosás: a napi rutin része, mégis könnyű "rosszul csinálni". Elmondjuk, mik a leggyakoribb hibák, és hogyan érdemes ápolni tincseinket. TrendOrigoA lábborotválás aranyszabályai nőknekhttp://www.life.hu/trend/20180722-a-labborotvalas-aranyszabalyai-noknek-igy-kell-csinalni-serulesmentesen.htmlNyáron - ha csak nem más, tartósabb szőrtelenítési módot választunk - tényleg, de tényleg szinte naponta kell borotválni a lábunkat, ami elég kényelmetlen. Pláne, ha meg is sérülünk közben. Most eláruljuk, melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben. TrendThinkstock1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20180630-1-millio-dollart-azaz-290-millio-forintot-erhet-meghan-markle-ruhatara.htmlÖsszeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent. Trend--Teljesen meztelenül pózol a plus size Tess Holliday: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180630-teljesen-meztelenul-pozol-a-plus-size-tess-holliday-instagram-foto.htmlTess Holliday újabb fotóval gyarapította Instagram képeinek a gyűjteményét. És nem is akármilyennel. Trend--A vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigoSmink és filterek nélküli képet posztolt magáról Luxus Vivienhttp://www.life.hu/trend/20180526-smink-es-filterek-nelkuli-kepet-posztolt-magarol-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorának szereplője, Vivien tőle szokatlan módon mutatta meg magát: smink nélkül. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.