Betámadták a kommentelők Rúzsa Magdit

Forrás: Falus Kriszta -
Rúzsa Magdi fashion week milliók kommentelők ruha énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drága, márkás ruhái miatt támadják a kommentelők Rúzsa Magdit. Sokat azonban megvédték az énekesnőt, mondván, rendszeresen adakozik a szegényeknek.

Nemrég írtunk arról, hogy igazi divatikon lett Rúzsa Magdiból. Az énekesnő nem sajnálja a pénzt a különleges darabokra, rendre márkás szettekbe bújik. Cikkünk megjelenése után rengeteg komment érkezett a Life.hu Facebook oldalára. Többen megvádolták azzal a sztárt, hogy már el is felejtette, honnan jött, és nehezményezték azt, hogy megváltozott a stílusa azóta, hogy feltűnt a Megasztárban.

Voltak azonban olyanok is, akik megvédték, mondván, rendszeresen szokott jótékonykodni és jól teszi, hogy ilyen különleges darabokra költ, hiszen nagyon stílusos.

„A milliós költekezések helyett inkább segítené a szegényeket!"

„Látom, sok irigye van. Csak így tovább Ruzsa Magdi! Mától kezdve remélem, 10 milliós ruhában fogsz járkálni."

„Voltam tavaly egy koncertjén! Nagyon csinos volt, nagyon intelligensen viselkedett, a közönség imádta! A tájszólása nekem direkt tetszik!"

„Miért fáj valakinek, hogy mennyit költ? A saját pénzéből veszi nem máséból. Folyamatosan fellép és nem véletlenül, hiszen Ő kiváló énekesnő, nem egy huszadrangú X.Y."

„Kár kivetkőznie magából. Szimpatikusabb volt az egyszerű, önmagát adó Rúzsa Magdi! Mit nem tesz a pénz és hírnév! Elveszti egyéniségét, amiért szerethető volt."

„Sem a zenei irányzat, amit mostanában követ, nem a kedvencem, sem a viselkedése."

„Minek ez az irigység! Mert ez az... Miért ne költhetne? Azt csinál, amit akar a saját pénzével."

„Van Magdinak egy alapítványa, segíti a szegényeket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.