Hercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegné

esküvő Meghan Markle Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. 

Katalin hercegné, ahogy sok hivatalos eseményen, úgy most is egy Alexander McQueen darabot viselt. Annak idején ráadásul a menyasszonyi ruháját is a McQueen divatház készítette. Katalinnak ezúttal egy halvány sárga kabátra esett a választása, amihez természetesen egy hasonló színű, virágos kalapot is viselt.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő "Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool "
Katalin hercegné Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool
Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház terveztehttp://www.life.hu/trend/20180519-a-koszoruslanyok-ruhajat-is-a-givenchy-divathaz-tervezte.htmlAhogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. Trend--Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúcióhttp://www.life.hu/trend/20180517-meghan-markle-stilusevolucioja.htmlMájus 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána! Trend--A királyi esküvők hajtrendjeihttp://www.life.hu/trend/20180514-a-kiralyi-eskuvok-hajtrendjei.htmlKözeledik az év legjobban várt esküvője: Meghan Markle és Harry herceg frigye. Már mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát fog viselni a menyasszony, és a nagy nap menetrendje is sokakat lázban tart. Azt is tudjuk már, hogy a királynői menyasszonyok egyik legfontosabb kiegészítője a tiara, ezúttal pedig egy kis hajtrenddel hangolódunk a szombatra. TrendOrigoPalástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a Met-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.