Vajna Timi gyönyörű estélyiben fesztiválozott Cannes-ban: fotó

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Cannes ruha filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi csodálatosan csillogó estélyiben fesztiválozott Cannes-ban: Instagram-oldalán mutatta meg a ruhát.

Vajna Timi nagy tortúra árán – először visszafordult a magánrepülője - ugyan, de megérkezett Cannes-ba, hogy részt vehessen a filmfesztiválon. Természetesen Timi ezúttal is bemutatta követőinek, hogy milyen ruhakölteményt választott erre az eseményen, most egy ezüstösen csillogó gyönyörű estélyit öltött magára.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra csipkés fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180516-ordog-nora-csipkes-fehernemuben-mutatta-meg-magat-foto.htmlSzokatlanul merész fotót posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra: a műsorvezetőt csipkés fehérneműben fotózta a férje, Nánási Pál. Trend--Öltözködése miatt kritizálják Ernyey Béláthttp://www.life.hu/trend/20180516-oltozkodese-miatt-kritizaljak-ernyey-belat-divat.htmlErnyey Bélát kritizálják rajongói, mondván, nem a korának megfelelően öltözködik. Trend--A születésnapos Cate Blanchett szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180509-a-szuletesnapos-cate-blanchett-szepsegtrukkjei.htmlHollywood ünnepelt színésznője ma lett 49 éves. Cate Blanchett kortalan szépsége mindenkit megbabonáz. Mi a féltve őrzött szépségének titka? Eláruljuk! Trend--Kulcsár Edina babapocakkal, testhezálló ruhában riszál a kamerának: videóhttp://www.life.hu/trend/20180508-kulcsar-edina-babapocakkal-testhezallo-ruhaban-riszal-a-kameranak-video.htmlKulcsár Edina legfrissebb videójában egy tetőteraszon modellként riszál dögös kismamaruhában. Trend--6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180510-6-csodas-hajszin-amit-erdemes-kiprobalnod-2018ban.htmlKözeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait. TrendOrigoLélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapjánhttp://www.life.hu/trend/20180509-lelegzetelallito-es-extrem-estelyik-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjan.htmlTegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakmai nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb estélyi ruháit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.