6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-ban

frizura haj hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait.

1. Irizáló lila

A lila árnyalatok nagyon mennek idén. Nem is csoda, hiszen az év színe is egy lila árnyalat, mégpedig az ultraviola. A fényes lilák most a hajviseletben is nagyon divatosak, ha bevállalós vagy.

Irizáló lila Forrás: Instagram/diane.kendal

2. Ombre mézszőke

A meleg, mézes árnyalatok továbbra is tartják magukat. Igazi napcsókolta hatást érhetsz el velük, főleg ha ombre stílusban kéred a fodrászodtól.

Ombre mézszőke Forrás: Instagram/ninezeroone

3. Bíborvörös

A 2017-es rosegold árnyalat már a múlté. De ne sirassátok túlságosan sokáig, inkább próbáljátok ki az új, mélyebb árnyalatot, a bíborvöröset.

Bíborvörös Forrás: Instagram/anhcotran

4. Tintafekete

Ez a gazdag fekete árnyalat sok sztárnak az egyik kedvence, például Rihannának. Idén kifejezetten trendi ez a mély fekete szín, amit egy hosszú bobbal kombinálva garantált sikert érhetsz el.

Tintafekete Forrás: Instagram/riawna

5. Hamubarna

A mély csokoládébarna és a tompa palaszürke szerelemgyereke ez az izgalmas árnyalat. Kicsit komoly, kicsit játékos, de egy biztos: nagyon vagány.

Hamubarna Forrás: Instagram/susan.aw

6. Jeges platina

Míg tavaly a színtiszta hófehér volt a trendi platina árnyalat, idén a kicsit jegesebb, kicsit koszosabb hatás érvényesül.

Jeges platina Forrás: Instagram/olaplex
Lélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapjánhttp://www.life.hu/trend/20180509-lelegzetelallito-es-extrem-estelyik-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjan.htmlTegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakmai nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb estélyi ruháit! TrendOrigoPalástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a Met-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--Indul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje http://www.life.hu/trend/20180507-indul-az-eskuvoi-szezon-ez-2018-menyasszonyi-sminkje.htmlÚjra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon. TrendOrigoMet-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--Met-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.