A születésnapos Cate Blanchett szépségtrükkjei

Forrás: Getty Images -
szépségtrükk smink Cate Blanchett születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője ma lett 49 éves. Cate Blanchett kortalan szépsége mindenkit megbabonáz. Mi a féltve őrzött szépségének titka? Eláruljuk!

A sztárt már 13 éves korában megtanította édesanyja az alapos arctisztításra, ápolásra és felhívta figyelmét a fényvédelem fontosságára is, hiszen nagyon érzékeny, világos bőre van. Cate Balnchett rendkívül következetes: rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik. A bőrápolásra nagy hangsúlyt fektet. A papán SK-II rétegező bőrápolási rituálét jó pár éve használja, ennek a folyékony vitaminnak köszönheti a ragyogóan sugárzó, kortalan külsejét.

Arcápolási rutinját mindig az arctisztítással kezdi, amihez micellás vizet használ, majd jöhet a frissítő hideg vizes arcmosás. Ezután ultra könnyű textúrájú lotiont használ, amivel visszahidratálja bőrét. Események előtt mindig használ hialuronsavas fátyolmaszkot. Ötödik lépésként esszenciális arcolajat alkalmaz az erőteljes feltöltés, ápolás érdekében. Majd a szemkörnyékápolás következik, azt követően az ajakápolás. Rendszeresen radírozza ajkát és utána bőrpuhító ajakápolóval kényezteti. Végül mindig használ fényvédőt. Természetesen a fázisok között szünetet tart, hagyja, hogy a finom rétegek felszívódjanak és a smink csak ezután következhet.

49 évesen is sugárzóan szép a születésnapos Cate Blanchett Forrás: Getty Images

Ha az alkalom megkívánja, akkor bőrtökéletesítő primert tesz az alapozó alá, hogy nagyon természetes legyen a megjelenése. Orcáit finoman, rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti. Szemét finoman kontúrozza grafit szürke árnyalatú szemceruzával, amit alaposan elsatíroz. Szempilláit fekete színű szempillaspirállal festi ki. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökformázó porral és körültekintően kifésüli a felesleget. Ajkára általában kedvenc barackos-méz árnyalatú ajakrúzst használ. Napközben többször permetezi arcát esszenciális szprével. Ami még figyelemreméltó a sztárral kapcsolatban, hogy a sminklemosást is nagyon komolyan veszi, soha nem hagyja magán. Valamint minden körülmények között, a lemosást követően, feltétlenül használ szemkörnyékápolót és éjszakai krémet.

Lélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapjánhttp://www.life.hu/trend/20180509-lelegzetelallito-es-extrem-estelyik-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjan.htmlTegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakmai nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb estélyi ruháit! TrendOrigoIndul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje http://www.life.hu/trend/20180507-indul-az-eskuvoi-szezon-ez-2018-menyasszonyi-sminkje.htmlÚjra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon. TrendOrigoMet-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180508-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlNagyon izgalmas és látványos volt az idei Met-gála, bár sokan figyelmen kívül hagyták az este tematikáját, így nem is hagytak mély nyomot a szemlélőben. Nézzük meg közelebbről azokat, akik viszont komolyan vették a divat és a vallás témáját, és nagyon különlegesre sikerült a belépőjük. TrendOrigoPalástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a Met-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.