Kulcsár Edina babapocakkal, testhezálló ruhában riszál a kamerának: videó

szexi pocak várandós Kulcsár Edina terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina legfrissebb videójában egy tetőteraszon modellként riszál dögös kismamaruhában.

Kulcsár Edina majd' kicsattan a boldogságtól, amióta kisbabát vár. Igazán gyönyörű kismama, szívesen bújik csinos ruhákba, és egyre kerekedő pocakját is örömmel mutatja meg követőinek. Ezúttal az édesanyjával tartottak egy rögtönzött divatbemutatót, modellként riszáltak egy tetőteraszon, amit videóra is vettek.

Reggeli divatbemutatók! Azt hiszem anyukám győzött! @krisztinajakab_photography #mymom

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Csősz Boglárka a kismamák méretein gúnyolódott stylistjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-csosz-boglarka-a-kismamak-meretein-gunyolodott-stylistjaval.htmlKöllő Babett bulija előtt vásárolni indult stylistjával Csősz Boglárka, aki az egyik világmárka üzletében a Feleségek luxuskivitelben kismamáinak méretein gúnyolódott. TV + SztárokOrigoMolnár Anikót megalázta és terrorban tartotta volt párja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-molnar-anikot-megalazta-es-terrorban-tartotta-volt-parja-video.htmlMolnár Anikó egyik volt párja szörnyen vislekedett az egykori valóságshow-sztárral: zaklatta és terrorban tartotta őt. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla fürdőruhában mutatta meg kerekded idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megyeri-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-kerekded-idomait-nyaralas.htmlMegyeri Csilla egy tavalyi nyaralós fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen egy fekete fürdőruhát visel. TV + Sztárok--Barátjával csalta meg Rácz Gergőt egykori párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-baratjaval-csalta-meg-racz-gergot-egykori-parja-szakitas.htmlRácz Gergő a kamerák előtt elárulta, egyik korábbi barátnője egy barátjával csalta meg. Ez a csúnya szakítás inspirálta új dalát. TV + SztárokOrigoAurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor a Viasat3-hoz igazolt: új vetélkedőt vezethttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gundel-takacs-gabor-a-viasat3hoz-igazolt-uj-vetelkedot-vezet.htmlGundel Takács Gábor új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik: a tévést ezúttal a Viasat3-on figyelhetik a nézők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.