A finisbe értünk: ezek voltak Katalin hercegné legszebb kismamaruhái

királyi család Katalin hercegné kismamaruha kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a készülődés a királyi család háza táján: Katalin hamarosan életet ad harmadik gyermekének. A királyné április 23-ra van kiírva, ami pontosan egy hét múlva lesz. A közeledő időpont miatt már felhúzták a kordonokat a kórház körül, ahol néhány rajongó le is táborozott. A babavárás utolsó pillanatainak izgalmai közepette, megmutatjuk Katalin harmadik terhességének legszebb kismamaruháit!
  • Az örök kedvenc: a kék

Tudjuk jól, hogy Katalin egyik kedvenc színe a kék. A klasszikus mélykéktől a világosabb és élénkebb árnyalatokig viseli ezt a színt, amiben mindig királynői a megjelenése.

Forrás: Getty Images
  • A másik szerelem: a méregzöld

A zöld is közel áll Katalin szívéhez, általában a mélyebb, méregzöld árnyalatot viseli, főleg ha téli holmikról van szó, harmadik terhessége pedig éppen erre az időszakra esett.

Forrás: Getty Images
  • A klasszikus: fehér

Szintén jellemző viselete, és kismamaként is örömmel hordta a fehér darabokat, akár ruháról, akár kabátról volt szó.

Forrás: Getty Images
  • Estélyik

Volt néhány estélyi ruhás esemény is a várandósság alatt. Az abszolút kedvencünk a norvég királyi pár vacsoráján viselt fehér estélyi, amiben igazán angyali külseje volt. A világoskék darab szintén rávall, a méregzöld pedig valamennyire kényszerválasztás lehetett, hiszen a Bafta hivatalos dress code-ja a fekete volt a #metoo mozgalom miatt, Katalin azonban a királyi etikett szerint nem foglalhat állást politikai kérdésekben, de természetesen kitűnni sem akart egy világos színnel.

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Színek, minták

A kockás mindig is nagy kedvence volt Katalinnak, ennek ellenére most nem viselte túlságosan gyakran. A piros és zöld kockás kabátot decemberben láthattuk rajta. Pöttyös darabokat is ritkábban viselt most, viszont meglepetés volt a piros tyúklábmintás kabát.

Forrás: Getty Images

Színekben sem bővelkedett ez a várandósság a téli időszak miatt. György herceg július 22-én, Sarolta hercegnő május 2-án született, nem véletlen, hogy ekkor több fagyiszínt láthattunk Katalinon. Márciusra azért jutott egy pasztellzöld darab, a narancspiros kabátot pedig egy hónappal korábban láthattuk rajta.

Forrás: Getty Images
  • Sportos külső

Imádjuk, hogy Katalin sportos ruhában is bájos és királynői. Ezekben a holmikban különösen látszik a természetesség és kedvesség, ami miatt ennyien szeretik őt.

Forrás: Getty Images
  • Utolsó hivatalos megjelenés

Legutóbb április 1-jén, a húsvéti ünnepségen láthattuk Katalint. Ekkor barna kalapot és egy rendkívül elegáns, de a megszokotthoz képest sötétebb kabátot viselt, amin a fehér kitűző lágyított, illetve a nude kiegészítők is finomítottak rajta.

Forrás: Getty Images
Farmer farmerral: így viseld!http://www.life.hu/trend/20180412-farmer-farmerral-igy-viseld.htmlÖrökre a retinánkba égett az a kép, ahogy Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben az MTV VMA-n tetőtől talpig farmerban jelentek meg. Az évtized egyik legcikibb fotója marad, és persze a legkínosabb outfit, ami a farmertrendeket is jócskán megcsúfolta. De hagyjuk is 2001-et, hiszen mindez 17 esztendeje történt már, az elmúlt években a farmert farmerral trendje újra felértékelődött: azaz dögös és imádnivaló. Mutatjuk is, hogyan viseld. TrendOrigoKedvenc táskatrendünk a tavaszi-nyári szezonra: kosarak, rattan- és bambusztáskákhttp://www.life.hu/trend/20180406-kedvenc-taskatrendunk-a-tavaszi-nyari-szezonra-kosarak-es-bambusztaskak.htmlHabár a Birkin-táska ma egészen mást jelent (a Hermés divatház híres bőrtáskáját), Jane Birkin kedvenc kiegészítője valójában a kosár volt. Mindenféle stílusú ruhához ezt viselte a 70-es, 80-as években. Jó pár évvel később pedig mi is hódolhatunk ennek a kiegészítőnek, hiszen már az elmúlt szezonban is, idén pedig még inkább divatba jött, és reméljük ezúttal igazán felértékelődik és örök darabbá válik a nők gardróbjában a múló trendekkel szemben. TrendOrigoUrban Geisha, azaz a cseresznyevirág ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20180405-cseresznyevirag-ihlette-smink.htmlA városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket. TrendOrigo77 éves lett a punk nagyasszonya, Vivienne Westwoodhttp://www.life.hu/trend/20180328-77-eves-lett-a-punk-nagyasszonya-vivienne-westwood.htmlA legformabontóbb élő divattervező, a punk nagyasszonya, aki soha nem félt szót emelni társadalmi vagy éppen környezetvédelmi kérdésekben. Számára az utcai tüntetések is inspirációként szolgáltak, így született meg például a kifutón is prezentált "a politikusok bűnözők" kampány. A 77 éves Vivien Westwoodot híres mondásaival köszöntjük! Trend--Miért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélküli arcát?http://www.life.hu/trend/20180328-miert-szamit-extremnek-ha-valaki-megmutatja-smink-nelkuli-arcat.htmlAz elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshop nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig? TrendOrigoGeorgiy Kot az igazi hajszobrász: elképesztő frizurákat készít az orosz fodrász http://www.life.hu/trend/20180326-georgiy-kot-az-igazi-hajszobrasz-elkepeszto-frizurakat-keszit-az-orosz-fodrasz.htmlAz Abháziában, háború sújtotta területen felnőtt Georgiy már kiskorában is a művészetekben, a szépségben kereste az örömöt, a felszabadulást. A tánc, az ékszer- és a divattervezés is érdekelte, végül a fodrászat mellett talált igazán önmagára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.