szépségápolás smink cseresznyevirág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket.

Egységesítsd bőrszínedet kedvenc, vitaminokban gazdag alapozóddal. Tökéletesítsd az alapozást selymes, matt púderrel. Szemöldöködet matt, barackos pinkes szemhéjpúderrel élénkítsd, majd hajszíneddel harmonizáló szemöldökspirállal fésüld ki száliránynak megfelelően.

Szemhéjadra barackos árnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a szemhéj közepétől kifelé rózsaszín árnyalatú pirosítót tegyél. A szem külső sarkához érve felfelé satírozd szép átmenettel, vidd a szemöldökcsont alá vidd, majd lefelé, és mosd össze az arcpirosítással.

Urban Geisha, a cseresznyevirág ihlette smink Forrás: Larion Oscar

Az arccsont alatt egy harmonizáló, mélyebb árnyalatú rózsaszínnel csontosítsd az orcákat. Highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, szemöldökcsontot, kupidóívet. Szempilláidat tedd varázslatosan misztikussá a fekete, dúsító szempillaspirállal.

Ajkad érzékiségének hangsúlyozására készíts egy ombre, színátmenetes ajakfestést. Először is válassz egy mattra száradó, tartós folyékony ajakrúzst. Majd egy világos tejeskávé árnyalattal fesd ki ajkaidat. Ezután az ajkak belső felére satírozz egy rózsás árnyalatot, egy ecset segítségével mosd össze a színeket, hogy szép színátmenetes legyen. Éld át a gésák világát a cseresznyefa-virágzás szimbólumával.

A hónap sminktrükkje: a szatén metálhttp://www.life.hu/trend/20180404-aprilisi-honap-sminktrukkje-a-szaten-metal.htmlA legújabb, őrülten izgalmas trend a fényes és a matt textúrák együttes használata. Ez az új szatén metál textúra egyszerre lágy és kemény, nagyon különleges, természetes hatású sminket lehet vele készíteni. TrendOrigoGeorgiy Kot az igazi hajszobrász: elképesztő frizurákat készít az orosz fodrász http://www.life.hu/trend/20180326-georgiy-kot-az-igazi-hajszobrasz-elkepeszto-frizurakat-keszit-az-orosz-fodrasz.htmlAz Abháziában, háború sújtotta területen felnőtt Georgiy már kiskorában is a művészetekben, a szépségben kereste az örömöt, a felszabadulást. A tánc, az ékszer- és a divattervezés is érdekelte, végül a fodrászat mellett talált igazán önmagára. TrendOrigo3 sminktipp, amit kötelező kipróbálnod idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180321-3-sminktipp-amit-kotelezo-kiprobalnod-iden-tavasszal.htmlHa mindig is szerettél volna kék szemeket, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, ugyanis hódít a kék szemfestés. Ha imádod a cicás, huncut tekintetet, akkor az új tustechnikát kell elsajátítanod. Ha pedig a titokzatos, füstös hatású szemfestés rabja vagy, próbáld ki a legújabb, őrülten izgalmas színes smokey-t. TrendOrigoFrissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigoTop 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoGivenchy és Audrey Hepburn: a tervező és a múzsa, akiből divatikon letthttp://www.life.hu/trend/20180321-hubert-de-givenchy-divattervezo-91-evesen-elhunyt.html"Egyedül neki vannak olyan ruhái, amiben igazán önmagam vagyok. Ő messze több, mint egy tervező, ő személyiséget teremt" - mondta legnagyobb múzsája, Audrey Hepburn Givenchyről, a letisztult elegancia, az egyszerű vonalak, a rafinált részletek mesteréről, aki 91 évesen távozott az élők sorából. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.