Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!

Forrás: Shutterstock -
szempillaspirál szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. 

A csábítás első legfontosabb kelléke, ami egyből felöltözteti a szemet, az a szempillaspirál. A bőség zavarában és a megannyi fajta kefe között könnyen eltéved az ember lánya. Vannak, akik a szőrösre és vannak, akik az innovatív szilikonkefékre voksolnak. Akár ez vagy az legyen a kedvenced, a legfontosabb szabály a szempillaspirálok vásárlásánál, hogy vedd figyelembe, milyen minőségű az eredeti szempillád, és milyen hatást szeretnél elérni. Ezután pedig a csomagoláson feltüntetett jelzőket, tulajdonságokat, összetevőket kell figyelembe venni az eredményes vásárláshoz. Összegyűjtöttem neked a hazai kínálatból a Top 10 szempillaspirált, amit érdemes kipróbálnod.

Kedvenc

Az egyik nagy kedvencem a Bourjois Paris Twist Up Volume szempillaspirál, mert játékos és egy terméken belül két különböző hatású szempillát lehet vele festeni. Ha eltekered a kupak végét az egyes állásra, akkor szálanként szétválasztott, természetes hatású szempillákat eredményez. Ha a kettes állásra teszed, a spéci kefe megtekeredik és kialakul a dúsító hatás.

Bourjois Paris Twist Up Volume Forrás: Life.hu

Természetes hatású szempillaspirálok

Maradjunk a természetes hatású szempillaspiráloknál. A Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes apró szilikonkefés szempillaspirálja nagyon szépen eléri a legkisebb szempillákat, szétválasztott, ívelt, természetes hatást eredményez.

A MAC Extended Play Lash vékony, szőrös, spirálos keféje szintén eléri a legkisebb szempillákat is, nagyon szépen dolgozik, látványos, de nagyon természetes hatású, megemelt szempillákat eredményez, innovatív, hőérzékeny technológiájának köszönhetően párataszító tulajdonságú. Érdekessége, egyben igen praktikus tulajdonsága, hogy meleg vízzel könnyen eltávolítható a szempillákról a festékanyag.

A természetes hatású szempillaspirálok best sellerse a Max Factor Masterpiece Max szilikonos szempillaspirál. Természetes hatású, de optikailag dúsabb, íveltebb, teltebb hatást nyújt. Dörzsálló, érintésálló festékanyaga nem pereg, érzékeny szeműek, kontaktlencsét viselők is használhatják.

1. Max Factor Masterpiece Max, 2. Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes, 3. MAC Extended Play Lash Forrás: Life.hu

Ívelt és dús hatású szempillaspirálok

A Bourjois Paris Volume Reveal Adjustable szempillaspirálja igazán különleges, szőrös szempillaspirál. Ápoló hatóanyagokban gazdag, építhető formulájú festékanyaga egyedülálló, mert nem pereg és napközben újabb réteget tehetsz fel a szempilláidra. Száradás után puhán tartja a szempillákat. A szempillaspirál oldalába épített 3x-os zoom tükör található, ami egy extra benne, így bárhol is legyél tökéletesen ki tudod festeni szempilláidat.

A Solone Flight Of Fancy kétvégű, ápoló hatóanyagokban gazdag szilikonkefés szempillaspirálja két fantasztikus és látványos hatást eredményez. Az egyik keféje göndöríti, látványosan íveli a pillákat. A spirál másik vége pedig hosszabbá, teltebb hatásúvá varázsolja. Száradása után nem pereg, párataszító és a speciális festékanyaga ápolja, védi a szempillákat. Meleg vízzel könnyen eltávolítható termék.

A Max Factor Clump Defy hajlított, szilikonkefés szempillaspirálja drámaian íveli és dúsítja a szempillákat. Ápoló, gazdag formulájú festékanyaga védi a pillákat, érzékeny, kontaktlencsét viselők is bátran használhatják.

1. Solone Flight Of Fancy, 2. Max Factor Clump Defy, 3. Bourjois Paris Volume Reveal Adjustable Forrás: Life.hu

Extra dús, azaz a műszempilla hatású szempillaspirálok

Jó tudni!

Ha a kedvenc szempillaspirálod normál fekete változata után kijön az extra fekete változata, felmerüleht a kérdés, hogy érdemes-e váltani. Nos, a válasz: igen! Az extra, extreme, ultra fekete változatok sokkal látványosabbak, mint a normál változat. Fekete és fekete között is van különbség: gondolj a kelmékre, azokból is van matt és lakk fény, vagy a bársony fény.

A Rimmel London Wonder Fully Real Extreme Black szilikonkefés, dúsító szempillaspirál speciális keféje eléri a legapróbb pillákat is. Ápoló hatóanyagokat és keratint is tartalmaz a festékanyag, extra védelmet nyújtva a pilláknak. Érzékeny szeműek is bátran használhatják. Extrém, fényes fekete formulája nagyon látványosan öltözteti fel a szempillákat.

A MAC In Extreme Dimension ultra finom sörtéjű szempillaspirál. Habos, szénfekete formulájú ápoló hatású spirál. Érzékeny szeműek is használhatják. A speciális keféje 3 dimenziósan fedi be a pillákat, extrém dús, göndör és látványosan hosszabbnak tűnő pillákat eredményez.

A Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam homokóra alakú, szőrös keféjű szempillaspirál. Ha igazán dús, műszempilla hatású pillákat szeretnél, akkor ezt ki kell próbálnod. Ápoló hatású festékanyaga védi a kiszáradástól a pillákat, extrém dús, látványos pillákat eredményez. Érzékeny szeműek is használhatják.

1. Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam, 2. Rimmel London Wonder Fully Real Extreme Black, 3. MAC In Extreme Dimension Forrás: Life.hu
Sminkmustra a párizsi divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180313-sminkmustra-a-parizsi-divathetrol.htmlA párizsi divathét őrült pillanatai: a szezon legizgalmasabb, legszínesebb és legváltozatosabb divateseménye volt minden tekintetben. A sminkek káprázatosak, elgondolkoztatóak, nagyon dögösek voltak. Nézzük meg közelebbről, hogyan sminkelünk majd a következő szezonban! TrendOrigoFrissítsd fel a sminktáskád: szerezd be a tavasz őrületes újdonságaithttp://www.life.hu/trend/20180312-szerezd-be-a-tavasz-legujabb-sminktermekeit.htmlLarion Oscar sminkmester elhozta nektek a legdögösebb tavaszi újdonságokat a sminkek világából. TrendOrigoMimi Choi sminkes az illúziók mestere! Egyedülálló művészi technika, amit látnod kellhttp://www.life.hu/trend/20180309-mimi-choi-sminkmester-egyedulallo-muveszi-technikajaval-az-illuziok-mestere.htmlMimi Choi hihetetlen illúzióival hívta fel magára a figyelmet a közösségi médiában. Egyedülálló technikája van, amivel művészi szintre emelte a sminkelést, vagy arcfestést, ha úgy jobban tetszik. TrendOrigoSharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!http://www.life.hu/trend/20180306-a-60-eves-sharon-stone-szepsegtitkai.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: fedezd fel a benned élő vadmacskáthttp://www.life.hu/trend/20180226-a-honap-sminktrukkje-fedezd-fel-magadban-a-vadmacskat.htmlÚjra visszatérnek az állatmotívumok, de nemcsak a divatba. Fedezd fel ragadozó, vadmacska éned, és próbáld ki a hónap legdögösebb sminkjét. TrendOrigoSminkmustra a milánói divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180306-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol.htmlVérpezsdítő szenvedély a milánói divathéten. A tradíció és az innováció találkozása. Bebizonyosodott, hogy ami klasszikus, az nem feltétlenül unalmas, sőt. Érzékien szexi, látványos újragondolásokban volt részünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.