Torz és eldeformálódott celeblábak: ijesztő fotók!

torzulás ronda lábfej vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyeg nemcsak a csillogásról szól, sokszor olyan apróságok is napvilágra kerülnek a kamerák kereszttüzében, mint az eltorzult lábfejek, amelyek bizony nem is ritkák Hollywoodban. Mutatjuk a legijesztőbbeket!

Nem is csoda, hogy a legcsúnyább lábfejekkel a magassarkúk iránt különös vonzalmat tanúsító sztárok rendelkeznek. Victoria Beckham állítása szerint gondolkodni sem tud lapos cipőben, és ennek meg is látszik az eredménye. Nagyujja már alaposan eldeformálódott: szép kis bütyök alakult ki rajta.

Victoria Beckham lábfején meglátszik, hogy szinte állandóan magassarkút visel Forrás: AFP

A bütyköknek a csodás modell, Naomi Campbell is jó ismerője, és ez minden szandálban meg is látszik.

A bütykök Naomi Campbellt sem kímélik Forrás: AFP

Ki másnak lenne még eltorzult lábfeje, mint a magassarkúk királynőjének, Sarah Jessica Parkernek? A színésznő a hegyesorrú cipők nagy kedvelője: természetesen ez az a fazon, ami a legrosszabb hatással van a lábakra. Nem is véletlen, hogy SJP soha nem visel olyan szandált, amiben jól látszana az egész lábfeje, de a kalapácsujjait már ő is megmutatta.

Sarah Jessica Parker igyekszik takargatni a bütykét, ám a kalapács lábujjait nem tudja elrejteni Forrás: AFP

Számunkra nagy meglepetés ezen a listán, hiszen Katie Holmes a hétköznapokban abszolút a lazább viseletek híve, mégis neki is látványosan deformálódtak a lábujjai.

Katie Holmes lábujjai is látványosan deformálódtak Forrás: Getty Images

Vannak olyan sztárok, akiknek alapvetően ugyan nincs túlságosan nagy esztétikai probléma a lábfejükkel, de sikerült olyan cipőt választaniuk, amiben eltorzult. Tipikus példája ennek a kisujj kikandikálása, ami valljuk be, nevetséges látványt kelt. Így járt nem is olyan régen Britney Spears, de egyik kedvenc színésznőnk, Julianne Moore is áldozatául esett már ilyenképpen egy vörös szőnyegre választott szandálnak.

Britney Spears és Julianne Moore lábujjai a rossz cipőválasztás miatt torzult el Forrás: Northfoto

Kim Kardashiannak sincs alapvetően eldeformálódott lábfeje, de láttuk már olyan cipőben, ami bizony nagyon csúnyán állt a lábán. Még kismamaként viselte ezt a kényelmetlen fazont, ami feldagadt lábán borzalmasan állt: nézni is fáj.

Kim Kardashian lábfejére fáj még ránézni is Forrás: Northfoto

Mit tehetsz?

Ne hordj mindig magas sarkút!
Sokan például a munkájuk miatt nem tudják elkerülni a magas sarkú használatát, de akkor is érdemes néhány apróságot megfogadni. A magas sarkú ne mindig tűsarkú és hegyes orrú legyen. Válassz más fazonokat is, kerekebb orrút, és esetleg platformosat, ami kevesebb súlyt rak a talppárnára. Ha van rá lehetőséged, hordj magadnál laposabb cipőt, és amikor tudod, cseréld le rá a magasat.

Használj talpbetétet!
Ha komoly a probléma, érdemes ortopéd orvost felkeresni, ő ugyanis vényre is tud felírni különböző talpbetéteket, amivel korrigálni lehet egyes deformitásokat. De a komfortra kihegyezett betéteket is érdemes kipróbálni a lábfájósoknak.

Egy kis extra kényeztetésre is szükség van
A lábunk az egész testünk tartásáért felel. Ráadásul néha kényelmetlen cipőkbe szorítjuk őket össze, vagy órákig szenvedünk a talp fájdalmai miatt. Éppen ezért nem árt néha egy kis extra törődés! Olvasd el háromlépéses, bőrpuhításból, radírozásból és hidratálásból álló kényeztető tippjeinket.

Sminkmustra a milánói divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180306-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol.htmlVérpezsdítő szenvedély a milánói divathéten. A tradíció és az innováció találkozása. Bebizonyosodott, hogy ami klasszikus, az nem feltétlenül unalmas, sőt. Érzékien szexi, látványos újragondolásokban volt részünk. Trend--Oscar 2018: magyar divattervezők ruhája is ott volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180306-magyar-tervezok-az-oscar-gala-voros-szonyegen-2018.htmlA 90. Oscar-díjátadón a leghíresebb divattervezők ruháiban gáláztak a színésznők. A szebbnél szebb ruhaköltemények között magyar tervezők darabjait is megtalálhattuk. Mutatjuk őket! TrendOrigoA kifutókról az Oscar-gála vörös szőnyegére: 10 emlékezetes ruhakölteményhttp://www.life.hu/trend/20180302-a-kifutokrol-az-oscar-gala-voros-szonyegere-10-emlekezetes-ruhakoltemeny.htmlHétfőn hajnalban kerülnek átadásra az aranyszobrok: az idei lesz a 90. Oscar-gála. Mint minden évben, idén sem csak a díjazottak névsorát várjuk, hanem a vörös szőnyeges bevonulás pillanatait is. Hangolódásként ezúttal 10 emlékezetes ruhakölteményt mutatunk, amelyek egyenesen a kifutóról érkeztek a vörös szőnyegre. Trend--Ruhamustra a Glamour-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ruhamustra-a-glamour-galarol.htmlTegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre! Trend--Oscar 2018: férfistílus a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180305-ferfistilus-az-oscar-voros-szonyegerol-2018.htmlMíg a korábbi évek Oscar-gáláin a klasszikus fekete öltöny és a csokornyakkendő uralta a vörös szőnyeget, 2018-ban sokkal színesebb képet mutatott a fériak stílusa. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket! TrendOrigoOscar 2018: ők voltak a legrosszabbul öltözött sztárokhttp://www.life.hu/trend/20180305-az-oscar-gala-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.htmlA 90. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása is tartogatott negatív meglepetéseket. Mutatjuk a legrosszabbul öltözött sztárokat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.