A hónap sminktrükkje: fedezd fel a benned élő vadmacskát

Forrás: Larion Oscar -
állatminta smink sminktrükk vadmacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra visszatérnek az állatmotívumok, de nemcsak a divatba. Fedezd fel ragadozó, vadmacska éned, és próbáld ki a hónap legdögösebb sminkjét.

Az arctisztítás, és a hidratálás után egységesítsd bőrszínedet egy vitaminokban gazdag folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki az alapozó árnyalatától egy-két tónussal világosabb concealerrel. Fixáld le egy áttetsző, transzparens púderrel. Highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldököt és az arccsontot. A bronzosítóval élénkítsd az orcákat kontúrmentesen.

Szemöldöködet formázd meg a szemhangsúlyos sminkhez, hogy még kifejezőbb legyen a tekinteted. Szemöldökporral töltsd fel a hézagokat, majd fésüld ki száliránynak megfelelően és a végén szemöldökspirállal fixáld le.

A szemfestéshez először egy tartós, fekete szemceruzával kontúrozd alul-felül a szemedet, majd finoman satírozd el. Emeld ki a vízvonaladat is a fekete ceruzával, hogy még drámaibb legyen, majd egy szikrázó arany szemhéjpúdert satírozz a mozgószemhéjadra. A mélyítővonaladat rezes, bronzbarna árnyalattal hangsúlyozd. Húzz egy kifelé vastagodó tusvonalat, és a szem külső sarkához érve kösd össze az alsó szemhéjjal. Végül koronázd meg vadmacskás szemfestésedet egy extra fekete szempillaspirállal. A még kifejezőbb hatás érdekében alul-felül fesd ki a pilláidat: fent duplán.

Varázsolj magadból dögös vadmacskát! Forrás: Larion Oscar

Ha igazán bevállalós vagy, akkor az elkészült szemfestést turbózd fel nonfiguratív apró mintákkal: fekete tussal készítsd el a mintákat, majd egy arany színű tussal színezd be a körülhatárolt részt. A szikrázóan izgalmas szemsminket ellensúlyozd egy tejeskávé árnyalatú, matt hatású folyékony ajakrúzzsal. Éld meg az álmaidat!

Ha igazán merész vagy, akkor a szemfestést turbózd fel nonfiguratív apró mintákkal! Forrás: Larion Oscar
A legújabb sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180221-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlA rendkívül színes és izgalmas divatmetropolisz mindig tartogat meglepetéseket: ezúttal is bravúros sminktechnikákat leshetünk el a New York-i sminkmesterektől. TrendOrigoBarack, pink és lila: sminkszínek a téli szürkeség ellenhttp://www.life.hu/trend/20180220-hagyd-el-a-teli-szurkeseget-egy-szinpompas-sminkkel.htmlViszlát egyhangúság, viszlát szürkeség! Legyen üdítően friss a megjelenésed a barack, a pink és a lila összhangjával. Készítsd el a New York Fashion Week legizgalmasabb sminkjét! TrendOrigoLáthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!http://www.life.hu/trend/20180216-lathatatlan-smink-a-hetkoznapokra.htmlBizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető! TrendOrigoA képzeletünket is túlszárnyalták a sminkmesterek a londoni divathétenhttp://www.life.hu/trend/20180222-sminkmustra-a-londoni-divathetrol.htmlZizi, bambi, körhinta - hát persze, hogy London és a divathét legőrültebb pillanatai következnek, ahol a kreativitás határtalan szabadsága olykor túlszárnyalta a képzelőerőnket is. Megmutatjuk neked, hogy sminkelsz majd a következő szezonban! TrendOrigoStílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigoRúzsozz úgy, mint egy profi: tippek a sminkmestertől!http://www.life.hu/trend/20180216-ruzsozz-ugy-mint-egy-profi-tippek-a-sminkmestertol.htmlSmink nélkül is törekedjünk rá, hogy mindig jól ápolt és érzékien puha legyen az ajkunk. Egy jól megválasztott rúzs viszont ünnepi pompával ruházza fel az ajkainkat. A csábítás második legfontosabb kelléke: tökéletes kiegészítő ékszere és hírvivője érzelmeinknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.