Elképesztően undorító gasztrovideó: szájjal aprítja a hozzávalókat ez a nő

undorító videó gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját szájával aprítja fel a hozzávalókat egy ausztrál gasztroblogger. Az étvágygerjesztőnek semmiképp nem nevezhető videói villámgyorsan terjednek az interneten.

Elképesztő gasztrovideó terjed az interneten. Nem tudjuk, hogy viccről van-e szó, vagy az ausztrál hölgy teljesen komolyan gondolja azt, amit csinál, mindenestre a róla készült felvételt már több tízezren látták. A 29 éves Nathan Ceddia úgy készíti el az ételeit, hogy különböző konyhai eszközök helyett a szájával aprítja össze a hozzávalókat: megrágja, majd kiköpi.

Mutatjuk a róla készült videót, de csak azok nézzék meg, akik már ettek ma!

Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigoKiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Rablás áldozata lett Babos Tímea, a reptéren érte kellemetlen meglepetéshttp://www.life.hu/sztarok/20180209-rablas-aldozata-lett-babos-timea-a-repteren-erte-kellemetlen-meglepetes.htmlSzétszabdalták a bőröndjét és kilopták belőle az értékeit a repülőtéren: Babos Tímea teniszező a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Fotó bizonyítja: Tóth Gabinál aludt a volt pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-foto-bizonyitja-toth-gabinal-aludt-a-volt-pasija.htmlTóth Gabi kanapéján kapta le az énekesnő exét, Trap kapitányt Tóth Vera. Ez azonban nem jelenti azt, hogy újra összejöttek, csupán közösen írnak dalokat. TV + Sztárok--Pataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-pataky-attila-oszinte-vallomasa-sokat-csajoztunk-annak-idejen.html44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.