Oscar-jelölés színésznő főszereplő Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar!

Sally Hawkins (A víz érintése)

A 41 éves színésznő meglehetősen különc stílusban öltözködik. A legutóbbi vörös szőnyeges eseményen, a SAG-gálán egy színes, merev anyagú, trapéz overált viselt, ami nagyon rossz választás volt. Kíváncsiak lennénk, hogy van-e egyáltalán olyan ember, akinek jól állna ez a ruha. Sok esetben a bozontos haj és a nem megfelelő smink miatt megy félre a színésznő outfitje: ez történt a Golden Globe-on is, ahol jobban is festhetett volna egy kis körítéssel. Legjobban egyébként akkor néz ki, amikor kellően laza stílust hoz: a kötött pulóverrel kombinált színes szoknya például csillagos ötös volt.

Sally Hawkins Forrás: Getty Images

Frances McDormand (Három óriásplakát Ebbing határában)

Mit is mondhatnánk Frances McDormand stílusáról? A színésznőt nem különösebben foglalkoztatja a ruházkodás, vagy a szépítkezés. A vörös szőnyegen legtöbbször smink nélkül és frizura nélkül jelenik meg. Ami az öltözködést illeti, azt sem különösebben gondolja túl a színésznő. A Velencei filmfesztivál vörös szőnyegére például egy farmer szettet vett fel magastalpú papuccsal. Maximális tisztelettel adózva a művészete előtt meg kell jegyeznünk, hogy lázadóként is lehetne valami stílusosabbat hozni.

Frances McDormand Forrás: Getty Images

Margot Robbie (Én, Tonya)

Margot Robbie minden szerepével újra és újra bebizonyítja, hogy sokkal több egy szép, szőke, modellalkatú nőnél. Ahogy tehetsége megmutatkozik a filmvásznon, úgy stílusérzéke a vörös szőnyegen nyer bizonyítást. Plusz pont jár neki, amiért mer néha kísérletezni, és nem biztonsági játékos.

Margot Robbie Forrás: Getty Images

Saoirse Ronan (Lady Bird)

Hihetetlen, hogy már harmadszor jelölik Oscarra a még mindig nagyon fiatal, 24 éves színésznőt. Tehetségéért inkább, stílusáért kevésbé rajongunk. Még talán amikor klasszikus estélyi ruhákról van szó, jobban választ a színésznő, de az összhatás valahogy akkor sem lesz az igazi. A legutóbbi vörös szőnyeges eseményen, a SAG-díjátadón viselt púderszínű, elől megkötős, furcsán felvarrt ezüst szalaggal díszített ruhája sem volt nyerő.

Saoirse Ronan Forrás: Getty Images

Meryl Streep (A Pentagon titkai)

Szinte alig van olyan év, hogy Meryl Streep ne lenne a jelöltek között, ő bizony egy külön kategória, napjaink egyik legnagyobb színésznője. A vörös szőnyegen szeret feketét viselni, és gyakran választ nadrágos megoldást, de kísérletezni sem fél, amivel olykor-olykor mellélő, de legtöbbször nagyon is beletrafál. Ő az az ember, akit mindenki úgy szeret, ahogyan van!

Meryl Streep Forrás: Getty Images

Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésről

A 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik erről. Íme, a méltóságteljes öregedés hívei!

Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt?

Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Trendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gaga meztelen mellei visszatértekhttp://www.life.hu/trend/20180119-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emma-stone-kate-parry-zoe-kravitz.htmlAlig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket! TrendNorthfotoSminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoÍgy változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Sharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20180108-sharon-stone-kihivo-dekoltazzsal-jelent-meg-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlAz 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.