Reese Witherspoon gipsz vörös szőnyeg Jessie J Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült!

Susan Sarandon a Feud című sorozat forgatása közben törte el a lábát, de így is mindig vagány és belevaló volt a megjelenése, mintha csak még dögösebb lett volna a lábmerevítővel, ami nemcsak a vörös szőnyeges ruhájához passzolt, de a bomberhez is.

Susan Sarandon Forrás: Getty Images, Northfoto

71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész díva

Susan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vanessa Hudgens 2015-ben az ujját törte el. Habár a vörös szőnyegen inkább igyekezett rejtegetni a gipszelt kezét, a fotósok elől semmi nem maradt rejtve. Egyébként nem is volt mit rejtegetni, mindig az aktuális outfithez kötözte át a gipszet is, szóval talpraesetten és dizájnosan megoldotta.

Vanessa Hudgens Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Halle Berry vicces körülmények között törte el a lábát, ugyanis lánya után szaladt, aki pedig egy kecskét kergetett. Szóval csak óvatosan a kecskékkel... A színésznőnek a gipszes időszakban nem volt vörös szőnyeges megjelenése, így csak street style szetteket tudunk mutatni róla. Egyébként az a gyanúnk, hogy nem ugrotta volna meg a vörös szőnyegen ezt az akadályt: valószínűleg nem nézett volna ki jól.

Halle Berry Forrás: Northfoto

Reese Witherspoonnak a bokája fordult ki, ezért kellett viselnie a bumszli merevítőt 2012 tavaszán. Sajnos őt sem láttuk vörös szőnyeges eseményen, de ami az utcai viseleteket illeti, annyira bájos ruhákba bújt a hatalmas merevítő mellé, hogy csakis imádni lehetett.

Reese Witherspoon Forrás: Northfoto

Serena Williams 2011-ben mászkált sínnel a lábán, egy kis teniszezős baleset után. Kétszer is volt vörös szőnyeges megjelenése ezen időszak alatt: talán még a rövidebb ruhában jobban is mutatott a merevítő, mint a hosszú ruhában, ahol csak éppen annyi látszott, hogy ez egyik lábával valami furcsa.

Serena Williams Forrás: Northfoto

Jessie J 2011-ben esett le a színpadról, és eltörte a lábát. A különc stílusú énekesnőnek annyi menő mankós és gipszes fotója lett ebben az időszakban, hogy alig tudtunk válogatni. Számára ez is egy újabb kiegészítő lett, amit tökéletesen illesztett be a komplett ruhatárába.

Jessie J Forrás: Getty Images

A legnagyobb színpadi esések

A legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni.

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Trendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gaga meztelen mellei visszatértekhttp://www.life.hu/trend/20180119-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emma-stone-kate-parry-zoe-kravitz.htmlAlig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket! TrendNorthfotoÍgy változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Top 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoPucéran a vörös szőnyegen: ezek voltak 2017 legdurvább villantásaihttp://www.life.hu/trend/20171215-2017-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlMár tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly. Trend--Így hidratálj télenhttp://www.life.hu/trend/20180110-teli-hidratalas-szabalyai.htmlTélen egészen más ápolást igényel a bőrünk, mint a többi évszakban. A téli hónapokban ugyanis extrém időjárási körülményeknek vagyunk kitéve. A szél és a hideg, illetve a benti száraz levegő hamar kikezdheti a bőrünket, ha nem vigyázunk rá eléggé, így érdemes néhány alapszabályt betartani a bőrápolás terén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.