fashion week Hódi Pamela
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg együtt voltak, Berki Krisztián többször is beszólt párjának - a már akkor se létező - túlsúlya miatt. Pamela már akkor is nagyon jól nézett ki, most pedig kifejezetten vékony. 

A szexi celabanyuka elképesztően dögös fotót osztott meg követővel, akik nem győztek bókolni neki. Nem is csoda, Pamela igazi bombanő.

Bikiniben pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20180106-bikiniben-pozol-lady-gaga-enekesno.htmlMicsoda felvétel! Most aztán örülhetnek Lady Gaga követői! Trend--Alig lehet ráismerni Tornóczky Anitára: új stílusra váltotthttp://www.life.hu/trend/20180106-alig-lehet-raismerni-tornoczky-anitara-megvaltoztatta-kulsejet.htmlMég tavaly karácsony környékén posztolt új sítlusáról Anita az Instagramra, de azóta is közzé tesz friss fotókat. Trend--Íme, Emily Ratajkowski szilveszteri mellvillantásahttp://www.life.hu/trend/20180101-emily-ratajkowski-szilveszteri-mellvillantasa.htmlEmily Ratajkowskinak már tényleg nincs olyan porcikája, amit ne láthattunk volna mindenféle szögből és természetesen pucéran. Szilveszteri fotóján ehhez képest még szolidnak is mondható. TrendOrigoElképesztően profin sminkel a 4 éves Liriana Dilan: videóhttp://www.life.hu/trend/20180101-elkepesztoen-profin-sminkel-a-4-eves-liriana-dilan-felhaborodtak-az-anyukak.htmlKövetőinek egy része rajong érte, mások teljesen kiakadtak a kis Liriana sminkvideóján. A 4 éves kislány videóját - amit édesanyja Suella az Instagramon osztott meg - mindenesetre már több mint félmillióan megnézték, amely enyhén szólva is megosztja a kommentelőket. TrendOrigoŐrületesen szexi fotón Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20180101-oruletesen-szexi-foton-kulcsar-edina-szilveszterkor.htmlFeltűzött hajjal, mályen dekoltált miniruhában várta az éjfélt Kulcsár Edina. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoKülönös szerelésben várta 2018-at Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20180101-kulonos-szerelesben-varta-2018at-zimany-linda.htmlSzexi tekintet, hosszú combok, meztelen vállak. Zimány Linda megadta a módját a szilveszteri ünnepségnek, és posztolt is róla a közösségi oldalára. Megmutatjuk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.