Nina Agdal modellt megalázták alkata miatt: felháborodott

alak modell Nina Agdal megalázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan már egyre többször alkalmaznak egészséges idomú lányokat, a modellszakmában még mindig a csontsoványság a divat, és aki nem olyan, azt megalázzák: ez történt Nina Agdal modellel is, aki abszolút felháborodott. 

Nina Agdal - aki egyébként Leonardo DiCaprio volt barátnője - néhány hónappal ezelőtt lelkesen vetette bele magát a munkába egy kreatív csapatta, a végeredmény azonban elszomorította őt. A modell ugyanis hiába dolgozott, a fotóját és az elkészült anyagot nem jelentették meg, méghozzá az alakja miatt. Nina Instagram-oldalán fejezte ki felháborodását.

Nina Agdal modellt megalázták alkata miatt Forrás: Instagram/Nina Agdal

"Csalódott vagyok és megdöbbentem azon, hogy valójában ez az iparág még mindig nagyon durva" - kezdi a modell, majd kifejti, hogy a munka után egy e-mailben értesítették az ügynökét arról, nem fogják közzétenni a fotót. "Azt írták, hogy a fotók nem tükrözik a tehetségemet és nem illik a piachoz. Úgy gondolják, a külsőm eltér a portfóliómtól, és a méreteim nem igazodnak az elvárásokhoz" - osztotta meg az e-mail tartalmát Nina. Hozzátette, tudja, hogy nem a nagyon vékony lányok táborát erősíti, de ő büszke az alakjára.

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Így változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Kelly Rohrbach bugyi nélkül pózol: fotó! http://www.life.hu/trend/20180116-igy-pozol-a-szexi-kelly-rohrbach.htmlDiCaprio exe megmutatta, mitől döglik a légy. TrendOrigoErotikus képen pózol Pamela Anderson: fotó! http://www.life.hu/trend/20180115-pamela-anderson-meztelen-fotoja-elkepesztoen-szexi.htmlPamela Anderson bárkit simán lesöpör a pályáról, ha meztelenkedésről van szó. Trend--Így gömbölyödik Vasvári Vivien pocakja: fotó! http://www.life.hu/trend/20180115-egyre-kerekedik-vasvari-vivien-hasa.htmlVasvári Vivienen már kifejezetten látszik a terhesség, és jól is áll neki. Trend--Toronyköröm a legújabb és legundorítóbb körömtrend: videó! http://www.life.hu/trend/20180115-toronykorom-a-legujabb-koromtrend.htmlSemmi értelme, időigényes, pazarlás és csúnya: ezek az új körömtrend legfőbb ismérvei. Trend--Nagymamája szavait varratta magára Sakyrah Angelique, énekesnő: videó!http://www.life.hu/trend/20180115-hanguzenetet-tetovaltatott-magara-egy-no.htmlA chicagói nő különleges módon igyekszik megőrizni a nagymamája emlékét: egy tőle származó hangüzenetet tetováltatott magára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.