Toronyköröm a legújabb és legundorítóbb körömtrend: videó!

körömtrend toronyköröm körömdivat köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi értelme, időigényes, pazarlás és csúnya: ezek az új körömtrend legfőbb ismérvei. 

Körömdivat terén elég széles a választék: a különböző formák mellett számtalan árnyalat közül választhatunk, nem beszélve azokról a kis kiegészítőkről, amelyekkel tovább díszíthetjük a körmeinket.

De akinek mindez nem elég az önkifejezéshez, az már akár a nemi szervét is a körmére festheti, vagy a tűz és a víz motívumait hívhatja segítségül. És most megérkezett a 2018-as év új őrülete is, a toronyköröm.

Ennek az a lényege, hogy többtucat lakkréteget viszel fel a körmeidre, így alakul ki a lakktorony. Kifejezetten gusztustalan, mintha kinövések lennének az illető ujjain. A videóban 100 réteget kent fel a körmeire a hölgy, akinek valószínűleg rengeteg ideje lehet, de stílusérzéke már annál kevesebb.

Csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!

A New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni!

Nagymamája szavait varratta magára Sakyrah Angelique, énekesnő: videó!http://www.life.hu/trend/20180115-hanguzenetet-tetovaltatott-magara-egy-no.htmlA chicagói nő különleges módon igyekszik megőrizni a nagymamája emlékét: egy tőle származó hangüzenetet tetováltatott magára. TrendOrigoTop 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoGeszler Dorottya bikiniben mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180114-geszler-dorottya-bikiniben-mutatta-meg-testet-foto.htmlGeszler Dorottya elmúlt 47, de legalább egy tizest letagadhatna.TrendOrigoHeti trendjelentés: megvolt az év első vörös szőnyeges villantásahttp://www.life.hu/trend/20180111-heti-trendjelentes-szerepel-benne-gal-gadot-katy-perry-shanne-kress.htmlA hét legfontosabb eseménye Hollywoodban egyértelműen a Golden Globe-gála volt, ahol stílusos, de elrontott outfitek is jelen voltak, nem beszélve a durva divatbakikról. A hét többi vörös szőnyeges eseménye ennyi izgalmat nem tartogatott, habár megesett az év első villantása. Trend--Jól felcsúszott a szoknya! Szívdöglesztő dívaként pózol Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180113-szivdogleszto-divakent-pozol-toth-andi.htmlVadító képeken szerepel Tóh Andi énekesnő. A 18 éves énekesnőt a koránál jóval idősebb dívává változtatták.Trend--Elkapkodták a rajongók Bódi Sylvi használt bugyijait: fotó! http://www.life.hu/trend/20180112-megvettek-a-kovetok-bodi-sylvi-hasznalt-bugyijait.htmlOlyan gyorsan elkapkodták Sylvi bugyijait, mint a cukrot. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.