Így gömbölyödik Vasvári Vivien pocakja: fotó!

Forrás: Instagram - Vasvári Vivien -
Luxus Vivi fotó terhesség Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivienen már kifejezetten látszik a terhesség, és jól is áll neki. 

Tavaly novemberben jelentette be a Feleségek luxuskivitelben sztárja, hogy várandós. Elmesélése szerint már egy ideje gondolkodtak a gyermekvállaláson Fecsóval, de nem tudták eldönteni, hogy az esküvő előtt vagy után kezdjenek-e bele a projectbe? Végül azonban úgy döntöttek, belevágnak most, és ha sikerül elsőre, akkor hadd jöjjön a baba.

"Mi lepődtünk meg a legjobban, hogy elsőre sikerült." - mondta Vivi, aki csak telefonon tudta elérni a párját, mikor szembesült az örömhírrel. Fecsó nagyon aranyosan reagált a babára, még el is sírta magát a boldogságtól.

Most pedig egy közös fotó került fel Vivi oldalára, amelyen már jól látható a szőke szépség gömbölyödő pocakja. Vivinek nagyon jól áll a terhesség, még így is kifejezetten csinos.

Pocaklakó... Fecsó lassan elvegyülhet... Barátokkal vacsi a Brussolaba #mylove#pregnantlife#happy#love#babyboy#mommy

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Nagymamája szavait varratta magára Sakyrah Angelique, énekesnő: videó!http://www.life.hu/trend/20180115-hanguzenetet-tetovaltatott-magara-egy-no.htmlA chicagói nő különleges módon igyekszik megőrizni a nagymamája emlékét: egy tőle származó hangüzenetet tetováltatott magára. TrendOrigoTop 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoGeszler Dorottya bikiniben mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180114-geszler-dorottya-bikiniben-mutatta-meg-testet-foto.htmlGeszler Dorottya elmúlt 47, de legalább egy tizest letagadhatna.TrendOrigoEmlékszel még? Így nézett ki Tatár Csilla hosszú hajjalhttp://www.life.hu/trend/20180113-igy-nezett-ki-tatar-csilla-hosszu-hajjal.htmlTatár Csilla hosszú hajjal kezdte karrierjét. Teljesen másképp nézett ki akkoriban, mint most: alig ismertünk rá ezen a 11 évvel ezelőtti fotón.TrendOrigoJól felcsúszott a szoknya! Szívdöglesztő dívaként pózol Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180113-szivdogleszto-divakent-pozol-toth-andi.htmlVadító képeken szerepel Tóh Andi énekesnő. A 18 éves énekesnőt a koránál jóval idősebb dívává változtatták.Trend--Mádai Vivien beterpesztett legújabb fotójánhttp://www.life.hu/trend/20180112-madai-vivien-beterpesztett-legujabb-fotojan-foto.htmlMádai Vivien teste tökéletes, ezt bátran kijelenthetjük, amit meg is mutatott egy szexi szerelésben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.