Elképesztően profin sminkel a 4 éves Liriana Dilan: videó

kislány smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Követőinek egy része rajong érte, mások teljesen kiakadtak a kis Liriana sminkvideóján. A 4 éves kislány videóját - amit édesanyja Suella az Instagramon osztott meg - mindenesetre már több mint félmillióan megnézték, amely enyhén szólva is megosztja a kommentelőket.

Az anyuka, akit sokan felelőtlennek neveznek, elmondta, hogy a négyéves kislány önállóan csinálja meg a sminkjét, és ezt úgy tanulta meg, hogy édesanyja mozdulatait elleste. Egyesek szerint a kislány nagyon tehetséges, mások szerint pedig ez nem más mint felesleges majomkodás, a gyereknek inkább játszania kellene.

Az édesanya nem tagadja, eleinte bántották a kommentek, de ma már magasról tesz a kritikusokra. Elmondja, gyermeke játszik is, és - attól függetlenül, hogy élvezi a sminkelést - minden tekintetben egy átlagos kislány életét éli. Hozzátette, soha nem erősítette azt a gondolatot a gyerekben, hogy smink nélkül nem szép, Liriana számára ez éppen olyan, mint bármelyik másik játék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.