2017-ben mindenhol meztelen ciciket láttunk: a legsokkolóbb dekoltázsok a vörös szőnyegről

mell meztelen dekoltázs cici vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a pucérkodásból, sem a gigantikus dekoltázsokból nem volt hiány 2017-ben a vörös szőnyeges eseményeken. Most összeszedtük nektek a legnagyobb ciciparákat: merész és sokkoló fotók következnek!

A melltartós megoldás

Charlize Theron az Atomszőke premierjén, az énekesnő, Halsey a Billboard-díjátadón vállalta be a melltartót. Nagyanyáink ezt valószínűleg hiányos öltözéknek gondolnák, manapság viszont egyre megszokottabb.

Charlize Theron és Halsey Forrás: AFP

A begombolatlanul hagyott cicik

Halsey a Grammy-gálán viselte ezt a 90-es éveket is felvillantó outfitet a középen begombolatlanul hagyott selyeminggel. Demi Lovato pedig zakóját felejtette el begombolni az MTV EMA vörös szőnyegén.

Halsey és Demi Lovato Forrás: AFP

A kibuggyanó szilikon

Kétségtelen, hogy a legdurvább dekoltázst idén Heidi Klum és Nicole Scherzinger szolgáltatta. Előbbi az MTV VMA-n, utóbbi a Billboard-gálán sokkolt a műcicivel.

Heidi Klum és Nicole Scherzinger Forrás: AFP

A felpolcolt mellek

Egy újabb klasszikus, Susan Sarandonnak például ez a kedvence. Idén Cannes-ban is ezt a figurát hozta, és ezúttal Rihanna is kipróbálta a Valerian és az ezer bolygó városa premierjén.

Susan Sarandon és Rihanna Forrás: AFP

A művészi villantás

Halsey nevét idén biztosan megtanuljunk. A melltartós és a begombolatlan megoldás után bemutatta a művészi villantást is: egy övvel ruházta fel melleit. Ebben a kategóriában indult Lady Gaga is Grammy-gálás outfitjével.

Halsey és Lady Gaga Forrás: AFP

A legmélyebb dekoltázs

Szintén klasszikus megoldásnak számít az elmúlt évek alapján a szinte köldökig érő dekoltázs. Legtöbben ezt választották idén, ahogy Lara Stone, Rita Pereira, Halle Berry és Hailey Baldwin.

Lara Stone és Rita Pereira Forrás: AFP

Halle Berry és Hailey Baldwin Forrás: AFP

A legcsúnyább dekoltázs

Szegény Tara Reid csak árnyéka egykori önmagának. Ezzel az outfittel kivívta magának az év legrondább dekoltázsa címet.

Forrás: Northfoto
Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--Ruhamustra a Comet-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20171209-ruhamustra-a-comet-galarol.htmlPénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! Trend--A téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigo15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. TrendMinden, amit a fésülködésről tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20171130-minden-amit-a-fesulkodesrol-tudni-kell.htmlVannak, akiknek a fésülködés kész szertartás. Másoknak pár másodperc az egész. Viszont a fésű mindenkinél a hajápolás legfontosabb kelléke, hiszen több százezerszer szántjuk vele a hajunkat életünk során. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fésűt használunk. Vagy hajkefét inkább? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.