Tóth Vera szexi ruhában, mély dekoltázzsal zsűrizett: fotó

Forrás: TV2 -
szexi dekoltázs ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera csak úgy ragyogott a Sztárban sztár +1 kicsi zsűrijében, ehhez hozzájárult az is, hogy elképesztően dögös ruhát adtak rá. 

Tóth Vera hihetetlenül szexi ruhában zsűrizte vasárnap a Sztárban sztár +1 kicsi versenyzőit, nem úgy, mint egy héttel ezelőtt. Akkor az énekesnőt igen furcsa ruhába öltöztették, de a legutóbbi szettje nagyon előnyösre sikerült, ráadásul a dekoltázsa is elég mély volt, melynek a férfiak bizonyára nagyon örülnek.

Tóth Vera szexi ruhában zsűrizett Forrás: TV2

Vera egyébként fogyása óta már egyre merészebben öltözködik, valószínűleg ennek köszönhető a vasárnapi dögös szerelése is, hiszen már büszkén mutogatja idomait.

Már 45 kilót fogyott Tóth Vera

Már mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de azt mondja, még mindig nem érte el a célját. További 10 kilótól szeretne még megszabaulni, ezért imádkozik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Minden, amit a fésülködésről tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20171130-minden-amit-a-fesulkodesrol-tudni-kell.htmlVannak, akiknek a fésülködés kész szertartás. Másoknak pár másodperc az egész. Viszont a fésű mindenkinél a hajápolás legfontosabb kelléke, hiszen több százezerszer szántjuk vele a hajunkat életünk során. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fésűt használunk. Vagy hajkefét inkább? TrendOrigoVasvári Vivien pocakos, bikinis fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171203-vasvari-vivien-pocakos-bikinis-fotot-posztolt-foto.htmlBár itthon tombol a tél, Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben nagyszájú sztárja egy egzotikus szigeten tölti az idejét.TrendOrigoA szülinapos Julianne Moore szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20171130-a-szulinapos-julianne-moore-szepsegtrukkjei.htmlHollywood ünnepelt színésznőjének titka a természetességében rejlik. Sminkje mindig makulátlan, mert csak a saját színeit használja, ami tökéletesen passzol szem-, haj- és bőrszínéhez. A kevesebb néha több aranyszabályát követi, amitől még fenségesebb a megjelenése az 57. születésnapját ünneplő Julianne Moore-nak. Trend--A vásárlástól érzik magukat boldognak a fiatalokhttp://www.life.hu/trend/20171127-a-vasarlastol-erzik-magukat-boldognak-a-fiatalok.htmlA vásárlási döntések szempontjából az Y és a Z generáció, vagyis az 1980-as és 90-es években, illetve a 2000 után születettek a legkönnyebben befolyásolhatók. Ezek a korosztályok hajlamosak leginkább az impulzív, vagyis hirtelen döntésből fakadó, átgondolatlan vásárlásokra – derül ki az Antall József Tudásközpont (AJTK) Suschool ismeretterjesztő fórumán ismertetett, reprezentatív kutatás adataiból. TrendOrigoÁgyában pózolva szelfizik Baukó Éva: fotó! http://www.life.hu/trend/20171201-bauko-eva-az-agyaban-fekve-domborit.htmlBaukó Éva egyre bevállalósabb: ezúttal az ágyából posztolt fotót a közösségi oldalára. TrendOrigoÍgy porszívózik egy szál alsógatyában Kucsera Gábor: videó! http://www.life.hu/trend/20171201-igy-porszivozik-az-aputestu-kucsera-gabor.htmlTápai Szabina közzétett egy videót, amelyben Kucsera Gábort láthatjuk, ahogy feláldozza magát a házimunka oltárán. Nem semmi. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.