szépségápolás smink Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznőjének titka a természetességében rejlik. Sminkje mindig makulátlan, mert csak a saját színeit használja, ami tökéletesen passzol szem-, haj- és bőrszínéhez. A kevesebb néha több aranyszabályát követi, amitől még fenségesebb a megjelenése az 57. születésnapját ünneplő Julianne Moore-nak.

Napi rutinjában nagy gondot fordít érzékeny bőrére. Az alapos arctisztítás után aromaterápiás arcolajakkal kényezteti bőrét, napközben pedig többször is permetezi arcát frissítő, élénkítő, bőrnyugtató termálvízzel. Ha az alkalom megkívánja, előszeretettel használ feszesítő fátyolmaszkokat.

Az 57 éves Julianne Moore remek formában van Forrás: Getty Images

Mielőtt feltenné a sminket, mindig használ fényvédőkrémet is, ami megfelelően óvja a bőrét. Ezután a bőrtökéletesítő primert összekeveri egy ultrakönnyű alapozóval és együtt masszírozza arcára, így még természetesebb hatást ér el és az alapozása szinte láthatatlan lesz. Egyik kedvenc terméke a krémpirosító, amit az almácskákra, az arc közepére helyez, és kifelé, a halánték irányában halványítja. Kedvenc árnyalata a barack, amitől mindig friss lesz a megjelenése.

Szemöldökét hajszínéhez igazítja, finoman szemöldökporral élénkít és kifésüli a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Szemét általában hideg barna szemhéjpúderrel festi ki alul-felül, mélyítővonalára egy meleg árnyalatú, rezes barnát satíroz. Szempillatövét és alul a vízvonalát egy kis feketével kontrasztosítja. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki. A sminkjét végül kedvenc ajakrúzsával koronázza meg, ami egy ártatlan rózsás árnyalatú, hidratáló hatású, fényes ajakrúzs. Próbáld ki bátran a színésznő kedvenc sminkjét, ha hasonló a karaktered, imádni fogod!

Így hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigo50 feletti férfiak, akik bebizonyították, hogy a kor csak egy számhttp://www.life.hu/trend/20171123-50-feletti-ferfiak-akik-bebizonyitottak-hogy-a-kor-csak-egy-szam.htmlA mai társadalom hajlamos leírni az idősödő korosztályt, akik közül pedig rengetegen bizonyítják, hogy az élet nem áll meg 50 felett sem, sőt! Mutatunk is közülük néhányat! TrendOrigo6 sminktipp, amivel letagadhatod a korodathttp://www.life.hu/trend/20171123-sminktippek-amikkel-letagadhatod-a-korodat.htmlMindenkinek megvannak a jól bevált sminktrükkjei, de tény, hogy a folyamatosan változó trendek és az innováció újabb lehetőségeket kínálnak, amikre érdemes odafigyelni. Íme, a leghatásosabb fortélyok, amikkel éveket is letagadhatsz a korodból. Trend--A tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigoArcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoSminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.