A hónap sminktrükkje: a holografikus ragyogás!

Forrás: Instagram/sigmabeauty -
holográfia smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazán ki akarsz ragyogni a tömegből, akkor a legújabb őrületet, a holografikus hatást imádni fogod, igazi partikellék. A folyton változó divatáramlat újra felfedezte a hetvenes évek vibráló csillogását, ami még több lehetőséget kínálva tért vissza: nemcsak a ruhák és kiegészítők terén izgalmas, hanem a sminktermékekben is. A kínálatban van holografikus szemhéjpúder, highlighter és szájfény is.

Szemfestés:

Titokzatosan vibráló hatáshoz hangsúlyozhatod tekintetedet holografikus szemhéjpúderrel. Akkor a legvibrálóbb, ha a szemsminkedet fekete vagy sötét árnyalattal alapozod le, és rá egy élénk színű hologramos szemhéjszínt satírozol. De használhatod úgy is, hogy csak a szemzugba csempészel egy keveset. Szintén izgalmas hatást érhetsz el, ha a tetszőlegesen elkészített szemsminkedet a mozgó szemhéj közepére helyezett holografikus, harmonizáló árnyalatú szemhéjpúderrel egészíted ki. Különleges alkalmakra nélkülözhetetlen kellék.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

Highlight:

Hangsúlyozhatod arcod legszebb részeit holografikus highlighterekkel is. Hasonlóan alkalmazd, mint a "hagyományos" highlightert. Ezt is használhatod a szemzugban, akkor huncut és vibráló lesz a szemsminked. Ha még nagyobb szemhangsúlyt szeretnél, akkor tehetsz egy keveset a szemöldökcsont alá is. Arccsontodat is kiemelheted ezzel a több színárnyalatban pompázó highlighttal, csak arra figyelj, hogy ujjaddal kontúrmentesen dolgozd el a végén.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

5 ok, amiért a highlight a smink sztárja

Pillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Olvasd el Larion Oscar tanácsait!

Ajakfestés:

Ajkadat még teltebbnek mutatja ez a több színben pompázó magas fény. Lehet önmagában is használni, akkor sokkal lágyabb hatást érsz el. De ha tartósabb eredményt szeretnél, akkor kontúrozd ajkadat egy ajakkontúrceruzával, satírozd ajkad egészére a ceruzát, és azután tedd rá a csillogó szájfényt. Még eredményesebb, ha egy mattra száradó folyékony ajakrúzsra teszed a holografikus szájfényt.

Forrás: Instagram/sigmabeauty

Erre figyelj!

Óvatosan használd ezeket az extrán vibráló és csillogó lehetőségeket, a legelőnyösebb, ha egy fókuszpontra irányítod a tekintetet, vagyis az arcodnak csak egy pontján használod a holografikus terméket.
6 sminktipp, amivel letagadhatod a korodathttp://www.life.hu/trend/20171123-sminktippek-amikkel-letagadhatod-a-korodat.htmlMindenkinek megvannak a jól bevált sminktrükkjei, de tény, hogy a folyamatosan változó trendek és az innováció újabb lehetőségeket kínálnak, amikre érdemes odafigyelni. Íme, a leghatásosabb fortélyok, amikkel éveket is letagadhatsz a korodból. Trend--A tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigoSminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigoArcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoÍgy hordják a melegítőt a celebek - Fotók!http://www.life.hu/trend/20171123-igy-hordjak-a-melegitot-a-celebek-street-style-trendjelentes.htmlA melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20171120-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-american-music-awardsrol.htmlVolt látnivaló bőven a tegnap esti American Music Awards díjátadó ünnepségen! De ahogy az lenni szokott, míg sokan ragyogtak, másoknak nem sikerült megtalálni a tökéletes harmóniát. Nézzük, melyek voltak az este legszebb és legrosszabb sminkjei.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.