A 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegén

Selena Gomez American Music Awards Diana Ross vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. 

Az elmúlt években a jelmezszerű outfitek sokkal nagyobb számban voltak jelen a zenei díjátadókon, az idei American Music Awardson viszont abszolút elmaradtak ezek a darabok. Meglepő, hogy éppen Diana Ross kacsingatott az extrémebb stílus felé.

Diana Ross Forrás: AFP

Pink manapság a hercegnős ruhákat ízlelgeti, de a metál villa még a tüllhabok mellett sem maradhatott el.

Pink Forrás: AFP

Nicole Kidman valószínűleg sokkal jobban szereti a feketét, mint amennyire azt mi szeretjük rajta.

Nicole Kidman Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Selena Gomez az egyik legmenőbb outfitet hozta. Az unalmassá vált dekoltázsok helyett inkább a combokra helyezte a hangsúlyt, a kabátnak tetsző bőrruha pedig fantasztikus választás volt: fiatalos, különleges és dögös. Na igen, és az új hajszínéért is odáig vagyunk.

Selena Gomez Forrás: AFP

A csúcsos vállmegoldásban végződő zakó alá egy extrém bőrmelltartót vett fel Hailee Steinfield. Ő is jól ötvözte a letisztult stílust az extrém részletekkel.

Hailee Steinfield Forrás: AFP

Heidi Klum manapság nem ismer más szabású ruhát, csak ezt a mélyen dekoltált fazont. A modell egyébként nem volt a legjobb formában: a sminkje és az arcát kitakaró frizurája is öregítette.

Heidi Klum Forrás: AFP

Kissé jelmezszerű volt az albán énekesnő, Bleona Qereti ruhája is. Leginkább egy cirkuszi porondon tudnánk elképzelni ezt a fazont.

Bleona Qereti Forrás: AFP

Kétségtelenül ünnepélyes volt Jenna Dewan Tatum arany színű ruhája, de ezt mintha már százszor láttuk volna: a szabása unalmas.

Jenna Dewan Tatum Forrás: Getty Images/J. Merritt

Ciara nem aprózta el, ő bizony tetőtől talpig bőrbe bújt.

Ciara Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Egyáltalán nem a megszokott, talán éppen ezért volt izgalmas a színésznő, Yara Sahidi választása. A stílusosan összeválagatott ruhák legizgalmas darabja egy flitterekkel kivarrt rövidnadrág volt.

Yara Sahidi Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.