Modellek, akik várandósan léptek kifutóra

Forrás: Getty Images -
modell kifutó kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. 
  • Jourdan Dunn 2010-ben Jean-Paul Gaultier kifutóján egy kifejezetten neki tervezett, modern ősanya szerelésben volt látható, pontosan két hónappal a szülés előtt.
  • Miranda Kerr, aki éppen Evan Spiegeltől várja első gyermekét, 2010-ben Orlando Bloommal közös gyermekét hordta a szíve alatt. A Balenciaga bemutatóján 5 hónapos terhesen lépett kifutóra, az egyenes szabású kabátban azonban nem szembetűnő áldott állapota.
Jourdan Dunn (balra), Miranda Kerr (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A 2011-es Victoria's Secret bemutatón két modell is kismamaként mutatta be a szexi fehérneműket. Alessandra Ambrosio négy hónapos terhesen és 13 kilós szárnyakkal lépett kifutóra. Lily Aldridge a harmadik hónapban járt, ennek ellenére nagyon eltakarták a pocakját.
Lily Aldridge (balra), Alessandra Ambrosio (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A Chanelnél a 2014-es őszi kollekció bemutatóján lépett kifutóra egy kismama: Ashleigh Good a hetedik hónapban volt, amikor magára ölthette ezt a minden ízében Chanel műalkotást.
  • A Dolce & Gabbana kifutóján másfél hónappal a szülés előtt még kifutóra lépett Bianca Balti, aki ekkor második gyermekével volt várandós.
Ashleigh Good (balra), Bianca Balti (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A második trimeszter elején járt Emma Ward, amikor David Jones divatbemutatóján modellkedett. Bő szabású ruhákat mutatott be, mégis látszott, hogy áldott állapotban van.
  • A legutóbbi híres kismama modell Irina Shayk volt, aki a 2016-os Victoria's Secret show-n tudatta a világgal: gyermeket vár. Bradley Cooperrel közös gyermekük három hónap múlva született meg. Ahogy Alessandra Ambrosio és Lily Aldridge esetében is, a növekvő pocakot, habár nem túlzottan, de eltakarták.
Emma Ward (balra), Irina Shayk (jobbra) Forrás: Getty Images
  • A feltörekvő divattervező páros Ekhaus Latta az idei New York-i divathéten küldte kifutóra egy művész ismerősét, a várandós Maia Ruth Lee-t, aki a kilencedik hónapban járt. A művésznő egy pocaknál kigombolt, hosszú kardigánt viselt.
  • Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy rangos eseménysorozaton helyet kapjon egy kifejezetten kismamás rendezvény. Egyedül a 2014-es New York-i Lingerie Week volt kivétel, ahol a kismamáknak fehérneműket gyártó You! nevű brand tartott divatbemutatót.

Így néztek ki a szupermodellek, amikor először léptek kifutóra

A leghíresebb topmodellek is egy első fotózással és egy első kifutós szerepléssel kezdték a pályát. Az első híres manökenekről, a kilencvenes évek szupermodelljeiről, a kétezres és az elmúlt évek felfedezettjeiről mutatjuk most meg, hogy néztek ki, amikor először lépdeltek végig a kifutón. Nézd meg a fotókat!
Arcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoÍgy néztek ki a szupermodellek, amikor először léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171114-igy-neztek-ki-a-szupermodellek-amikor-eloszor-leptek-kifutora.htmlA leghíresebb topmodellek is egy első fotózással és egy első kifutós szerepléssel kezdték a pályát. Az első híres manökenekről, a kilencvenes évek szupermodelljeiről, a kétezres és az elmúlt évek felfedezettjeiről mutatjuk most meg, hogy néztek ki, amikor először lépdeltek végig a kifutón. TrendOrigoSminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigoRuhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadóthttp://www.life.hu/trend/20171113-ruhamustra-az-mtv-ema-voros-szonyegerol.htmlMeglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket! Trend--10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoEzek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.